• Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 3,90€ (Noutopaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan


Kettler kuntolaitteet & välineet

Kettler on vuonna 1949 perustettu, saksalainen urheilu- ja vapaa-ajan markkinoilla toimiva yritys. Sillä on alansa kärkituotteet, minkä vuoksi se onkin Euroopan johtava kotikuntoilumerkki. Kettlerin kuntolaitteet on alun perin suunniteltu kotikäyttöön, mutta niissä on todella vankkarakenteisia ja kestäviä malleja, mitkä soveltuvat mille tahansa kuntosalille tai liikuntakeskukseen! Kuntoilulaitteet tuovat terveellisen elämäntyylin jokaiselle käyttäjälle, lisäten kestävyyttä, ketteryyttä ja elämänlaatua. Nykyään yritys työllistää yli 1100 työntekijää ja se toimii globaalisti.

Kettlerin valttikortteja ovat laitteiden toimivuus, helppokäyttöisyys, hienostunut muotoilu ja laadunvalvonta. Huipputeknologia viimeisimpine laitteistoineen ja ohjelmistoineen takaavat optimaalisen ergonomian ja luonnolliset liikkeet. Ennen kaikkea Kettler satsaa laitteiden ja harjoittelun turvallisuuteen, pitäen sen samanaikaisesti hauskana ja motivoivana käyttäjälle. Näytön ominaisuudet antavat harjoituksiin motivaatiota ja tehoa. Kuntolaitevalikoimaan kuuluvat kuntopyörät ja rekumbentit, spinningpyörät, juoksumatot, crosstrainerit ja soutulaitteet.

Kettler haistelee koko ajan uusia tuulia ja on kuntoilulaitteiden innovaatioiden edelläkävijä. Historiaan jäänyt alumiinista valmistettu pyörä mullisti pyörämarkkinat vuonna 1977 ja ”Golf”-kotikuntolaitteesta tuli Euroopan suosituin kuntoilulaite 80-luvulla. Kettler tekee yhteistyötä terveys- ja teknologia-alan instituuttien ja yritysten kanssa, mikä auttaa uusien innovaatioiden ja laiteparannusten kehittämisessä. Kettler on monta kertaa palkittu innovaatioistaan ja laadukkuudestaan.
Mikä parasta, näillä kuntolaitteilla voi harjoitella millä säällä tahansa. Mikään ei seiso tavoitteidesi tiellä!

 

Katso kaikki Kettler tuotteet

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta. Lue Tietosuojasta