• Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 3,90€ (Noutopaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan

Pure – Uusi innovatiivinen kuntoiluvälinevalmistaja

Pure2Improve tai tuttavallisemmin Pure, on uusi merkki nopeasti kehittyvillä kuntoilun ja urheilun välinemarkkinoilla. Pure haluaa auttaa urheilijoita ja harrastajia parantamaan suorituskykyään ja yltämään seuraavalle tasolle. Pyrkimys on palvella laajaa asiakaskuntaa laajalla kuntoiluväline- ja tarvikevalikoimalla.
Pure2Improve tarjoaa laajan valikoiman tuotteita fitnekseen ja kehittämään aerobista kestävyyttä kaikenlaisille urheilijoille, oli kyseessä sitten ammattilainen tai harrastaja, sekä liikunnan alan ammattilaisille, kuntoutuslaitoksille ja terveyskeskuksille. Tuotteita löytyy niin lämmittelyyn, itse treeniin ja palautumiseen ja ne sopivat kaikenikäisille, sekä miehille että naisille.


Tämänhetkisiä kansainvälisiä trendejä mukaillen Pure uskoo myös vakaasti terveellisempään elämäntapaan ja liikunnan edistämiseen. Vetovoiman ja menestyksen salaisuuksia ovat asiakkaita miellyttävät, innovatiiviset ja erottautuvat tuotteet ja palvelut. Tuotekehitysosasto kehittää alituisesti uusi tuotteita, jotta asiakkaat saisivat lisää terveyttä ja liikunnan iloa arkeensa ja harrastuksiinsa.
Yksi Puren tärkeimmistä eduista on, että tuotteet on suunniteltu tekemään käyttäjästään räjähtävän ja vammoja kestävän kuntoilijan tai urheilijan. Sen takaavat toiminnalliset, helppokäyttöiset ja kestävät kuntoiluvälineet. Tutustu sinäkin valikoimaan!

 

Katso kaikki Pure2improve tuotteet


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta. Lue Tietosuojasta