• Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 3,90€ (Noutopaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan

SKLZ Kuntoilu- ja treenivälineet

SKLZ on amerikkalainen kuntoilu- ja treeniväline merkki, joka valmistaa laadukkaita ja innovatiivisia tuotteita useaan eri urheilulajiin kuten, jalkapalloon, koripalloon ja golffiin. Heidän pitkälle viety tuotevalikoima kattaa kaikki urheilijan tarvitsemat työkalut alkulämmittelystä aina tekniikkaharjoitteluun ja urheilusuorituksesta palautumiseen. Heidän innovatiiviset tuotteensa ovat olleen apuna monelle nykyiselle huippu-urheiljalle heidän kivutessaan menestyksen portaita ylöspäin. SKLZ tuotteita näkyykin usein ammattilaisten käytössä heidän hioessa tekniikkaa, liikkuvuutta tai räjähtävyyttä.

SKLZ ei ole pelkästään tavoitteellisille urheilijoille tarkoitettu tuotemerkki vaan siltä löytyy myös suuri valikoima tuotteita, jotka soveltuvat myös iha peruskuntoilijallekkin, kuten voimakuminauhat, hyppynarut ja hierontavälineet.

SKLZ tuotteet on suunniteltu yhdessä urheilulajien huippuammattilaisten kanssa. SKLZ tuotevalikoima kattaa suurimmat urheilulajit, ikäryhmään tai sukupuoleen katsomatta. Tuotteet tukevat jokaisen urheilijan kehittymistä, lajikohtaista suorituskykyä sekä innostavat urheilemaan.

SKLZ on vuonna 2002 perustettu yhdysvaltalainen yritys, joka on noussut raketinlailla USA:n markkinajohtajaksi Sport Performance tuotekategoriassa ennen kaikkea laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden ansiosta. Edustamme yksinoikeudella SKLZ tuotteita Suomessa.

Tutustu SKLZ tuotevalikoimaan ja löydä omat työkalusi tekniikan kehittämiseen.

 

Katso kaikki SKLZ tuotteet

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta. Lue Tietosuojasta