Harbinger icon

Harbinger – laadukkaat varusteet voimaharjoitteluun

Harbinger on tuttu merkki kuntosalilla kävijöille ja voimannostajille. Harbingerin tavoitteena on tehdä ihmisistä vahvempia ja tarjota laadukkaita treenivarusteita kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään. Harbinger on vuonna 1988 perustettu amerikkalainen yritys, jonka perustaja David McCrane oli intohimoinen fitnessharrastaja. Nykyään Harbinger on osa Implus LLC:tä, joka toimii yli 70 maassa.

Kaikki alkoi innovatiivisesta rannetta tukevasta hanskasta, joka oli alun perin tarkoitettu skeittaajille, mutta pian tuotteita alettiin tehdä voimaharjoittelun harrastajia varten. Harbinger on aina panostanut tuotekehitykseen, jotta tuotteet olisivat mahdollisimman laadukkaita, kestäviä ja teknisiltä ominaisuuksiltaan markkinoiden parhaita. Kehitys alkoi kovan luokan kehonrakentajan, Lee Haneyn, kanssa, jolla oli kahdeksan Mr. Olympia -titteliä. Valikoimiin tuli treenihanskoja, voimannostovöitä ja muita voimailutarvikkeita. Harbinger alkoi brändinä levitä tavoitteellisten kehonrakentajien keskuuteen.

Harbingerista tuli nopeasti suosittu merkki painonnostajien ja voimailijoiden keskuudessa. Merkki on menestynyt innovatiivisuutensa, tarkan suunnittelun ja patentoidun teknologian ansiosta. Nykyään monet kuntosaliharrastajat käyttävät etenkin Harbingerin salihanskoja, mistä onkin tullut oikea myyntimenestys! Yritys on myös laajentanut valikoimaansa. Nykyään saatavilla on myös painonnostovarusteita, tukia ja siteitä sekä toiminnallisen treenin varusteita esimerkiksi CrossFitiin ja erilaisiin HIIT-konsepteihin.

Harbingerin treenivarusteet ja -välineet sopivat kelle tahansa fitnesstä, voimatreeniä, painonnostoa tai muuta voimailua harrastaville, varsinkin tavoitteellisille kuntoilijoille ja ammattiurheilijoille. Laadukkaiden ja hyvin istuvien treenivarusteiden ansiosta voit keskittää energiasi itse harjoitteluun.
Harbingerin valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivat ja treenituloksiasi parantavat varusteet!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.