SKLZ Kuntoilu- ja treenivälineet

SKLZ on amerikkalainen kuntoilu- ja treeniväline merkki, joka valmistaa laadukkaita ja innovatiivisia tuotteita useaan eri urheilulajiin kuten, jalkapalloon, koripalloon ja golffiin. Heidän pitkälle viety tuotevalikoima kattaa kaikki urheilijan tarvitsemat työkalut alkulämmittelystä aina tekniikkaharjoitteluun ja urheilusuorituksesta palautumiseen. Heidän innovatiiviset tuotteensa ovat olleen apuna monelle nykyiselle huippu-urheiljalle heidän kivutessaan menestyksen portaita ylöspäin. SKLZ tuotteita näkyykin usein ammattilaisten käytössä heidän hioessa tekniikkaa, liikkuvuutta tai räjähtävyyttä.

SKLZ ei ole pelkästään tavoitteellisille urheilijoille tarkoitettu tuotemerkki vaan siltä löytyy myös suuri valikoima tuotteita, jotka soveltuvat myös iha peruskuntoilijallekkin, kuten voimakuminauhat, hyppynarut ja hierontavälineet.

SKLZ tuotteet on suunniteltu yhdessä urheilulajien huippuammattilaisten kanssa. SKLZ tuotevalikoima kattaa suurimmat urheilulajit, ikäryhmään tai sukupuoleen katsomatta. Tuotteet tukevat jokaisen urheilijan kehittymistä, lajikohtaista suorituskykyä sekä innostavat urheilemaan.

SKLZ on vuonna 2002 perustettu yhdysvaltalainen yritys, joka on noussut raketinlailla USA:n markkinajohtajaksi Sport Performance tuotekategoriassa ennen kaikkea laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden ansiosta.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.