• Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 2,90€ (postipaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan

Työhyvinvointipalveluita henkilöstölle – yrityksen tärkeimmälle voimavaralle

Työhyvinvoinnin kehittämisellä parempaa työkykyä, ilmapiiriä ja tuottavuutta

Onko yrityksellänne ongelmia sairauspoissaolojen, heikon terveyden ja työkyvyn, ennenaikaisen eläköitymisen tai huonon henkilöstötuottavuuden kanssa? Tai onko työilmapiirissä, viihtyvyydessä tai innovatiivisuudessa parantamisen varaa? Kenties haluatte parantaa imagoanne työntekijöiden hyvinvoinnista aidosti välittävänä työnantajana? Oli kehittämisen kohde mikä tahansa, niin me autamme. Työhyvinvointiin panostaminen tuo lopulta yritykselle kustannussäästöjä, joten mikä olisi viisaampi investointi!

Monipuolinen palvelutarjonta

Teemme tiivistä yhteistyötä Gymstick Liikuntapalvelut Oy kanssa, joka toimii yritysten hyvinvointipalveluiden ja työpaikkaliikunnan palveluntarjoajana sekä liikunta-alan kouluttajana. Liikuntapalvelu jaostomme eriytettiin omaksi yrityksekseen vuonna 2007 keskittyäksemme tarjoamaan entistä kattavammat palvelut asiakkaillemme. Tavoitteena on hyvinvoinnin kokonaisvaltainen ja pitkäjänteinen edistäminen.

Palvelutarjonta kaikenkokoisille organisaatioille:

 •   Työpaikkaliikunnan ratkaisut kuten säännöllinen liikunnanohjaus ja taukojumpat
 •   Hyvinvointiohjelmat, kuntotestaus ja valmennus
 •   Liikunta/lajikokeilut ja kurssit
 •   Virkistyspäivät ja TYKY-päivät
 •   Luennot ja tietoiskut
 •   Muut liikunta- ja hyvinvointitapahtumat sekä asiantuntijapalvelut
 •   Gymstick-välineisiin liittyvät ryhmäliikuntakoulutukset sekä ammattitaitoa syventävät teemakoulutukset


Käytännössä toimimme työntekijöiden liikuttajina, innostajina, kasvattajina ja valmentajina eri elämäntilanteissa ja haasteissa. Löydämme yhdessä motivaatiota ja energiaa jokapäiväiseen elämään, korjaamme ongelmakohtia sekä tarvittaessa ponnistelemme kohti huippusuorituksia.

Toiminnan joustavuus ja laatu

Haluamme intohimoisesti levittää liikunnan iloa ja terveellisten elämäntapojen tuomaa hyvää oloa. Palveluperiaatteeseemme kuuluu, että tuomme monipuoliset palvelut ja ratkaisut mahdollisimman lähelle asiakkaiden arkea. Toimimme aina asiakas edellä, panostamme laatuun sekä hyödynnämme toimivia mittareita ja laajaa asiantuntijaverkostoamme. Lähestymme asiakkaidemme ongelmia yksilöllisesti räätälöimällä juuri heidän toiveisiinsa ja tarpeisiinsa sopivat ratkaisut ja palvelut. Yrityksemme on ketterä ja meille on helppo keskittää eri palveluita.
Asiakkaan tyytyväisyys on meille ylpeyden aihe. Työntekijöiden hyvinvoinnin mittaamisen lisäksi tarkkailemme tyytyväisyyttä palvelutasoomme. Näin ollen asiakasyrityksemme saavat luotettavaa tietoa palvelujemme toimivuudesta.

Saavutetaan hyvinvointitavoitteet yhdessä!

Oletteko vailla loistavaa ja aidosti kuuntelevaa yhteistyökumppania? Meistä saatte sitoutuneen toimijan, joka puristaa vielä vähän lisää asiakkaan etua ajatellen. Analysoidaan yhdessä teidän tilanteenne ja tehdään toimintasuunnitelma paremman työhyvinvoinnin aikaansaamiseksi, mikä hyödyttää sekä työnantajaa että työntekijää. Lähdetään matkalle kohti aurinkoisempaa tulevaisuutta, jossa henkilöstötuottavuus paranee ja työhyvinvointi kukoistaa!

Kysykää meiltä ihmeessä lisää tai pyytäkää tarvekartoitusta, se ei velvoita teitä vielä mihinkään - eikä maksa mitään!

Tarkempia tietoja Gymstick Liikuntapalveluista löydät täältä.


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta.