• ALENNUSMYYNNIT KÄYNNISSÄ NYT

 • Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 3,90€ (Noutopaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan

Työhyvinvointipalveluita henkilöstölle – yrityksen tärkeimmälle voimavaralle

Työhyvinvointia edistämällä parempaa työkykyä, terveyttä ja tuottavuutta

Onko yrityksellänne ongelmia työntekijöiden sairauspoissaolojen, heikentyneen työkyvyn, ennenaikaisen eläköitymisen tai huonon henkilöstötuottavuuden kanssa? Tai onko työilmapiirissä, viihtyvyydessä tai sitoutuneisuudessa parantamisen varaa? Kenties haluatte parantaa imagoanne työntekijöiden hyvinvoinnista aidosti välittävänä työnantajana? Oli kehittämisen kohde mikä tahansa, niin me autamme. Työhyvinvoinnin edistäminen on työkyvyn johtamista, mikä tuo yritykselle kustannussäästöjä, joten mikä olisi viisaampi investointi!

Kokonaisvaltainen hyvinvointi tavoitteena

Teemme tiivistä yhteistyötä Gymstick Liikuntapalvelut Oy kanssa, joka toimii työkykyä edistävien valmennusten ja projektien sekä työpaikkaliikunnan palveluntarjoajana sekä liikunta-alan kouluttajana. Liikuntapalvelujaostomme eriytettiin omaksi yrityksekseen vuonna 2007, jotta pystymme tarjoamaan entistä kattavammat palvelut asiakkaillemme. Gymstick Liikuntapalvelujen tavoitteena on hyvinvoinnin kokonaisvaltainen ja pitkäjänteinen kehittäminen, palautumisen ja työssä jaksamisen edistäminen sekä aktiivisuuden lisääminen kaikissa elämäntilanteissa ja haasteissa.

Työhyvinvoinnin palvelutarjonta kaikenkokoisille organisaatioille:


Käytännössä toimimme työntekijöiden liikuttajina, innostajina, kasvattajina ja valmentajina sekä työhyvinvoinnin asiantuntijakumppaninajohdolle ja henkilöstöhallinnolle työterveyshuollon rinnalla. Löydämme yhdessä motivaatiota ja energiaa jokapäiväiseen elämään, korjaamme ongelmakohtia sekä tarvittaessa ponnistelemme kohti huippusuorituksia.

Hyvinvointipalvelujen joustavuus ja yksilöllisyys

Palveluperiaatteeseemme kuuluu, että tuomme monipuoliset palvelut ja ratkaisut mahdollisimman lähelle asiakkaiden arkea. Toimimme asiakas edellä, panostamme laatuun sekä osoitamme toimenpiteiden vaikuttavuutta toimivilla mittareilla. Lähestymme asiakkaan tilannetta aina yksilöllisesti räätälöimällä juuri heidän toiveisiinsa ja tarpeisiinsa sopivat ratkaisut. Olemme ketterä ja laajan asiantuntijaverkoston omaava yritys, jolle on helppo keskittää työhyvinvoinnin palveluita.
Asiakkaan tyytyväisyys on meille ylpeyden aihe, joten mittaamme säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä.

Kohti parempaa työhyvinvointia!

Oletteko vailla loistavaa ja aidosti kuuntelevaa yhteistyökumppania? Meistä saatte sitoutuneen toimijan, joka puristaa joka tilanteessa vielä vähän lisää. Haluamme intohimoisesti levittää liikunnan iloa ja terveellisten elämäntapojen tuomaa hyvää oloa. Analysoidaan yhdessä teidän tilanteenne ja tehdään toimintasuunnitelma paremman työhyvinvoinnin aikaansaamiseksi. Saavutetaan työhyvinvointitavoitteet yhdessä!

Kysykää meiltä ihmeessä lisää tai pyytäkää tarvekartoitusta, se ei velvoita teitä vielä mihinkään - eikä maksa mitään!

Ota yhteyttä Gymstick Liikuntapalveluihin.


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta. Lue Tietosuojasta