McDavid Hex Heittokäden kyynärsuoja (Scarlet) 6500

Tuotenro 6500R-SC
Tuote loppunut

Toimitus päävarastolta 2-4pv

Alk. 3,90€ Noutopaketilla.

Heittokäden kyynärsuoja koripalloon

  • 9 mm Hex kyynärpehmuste
  • Kompressio ylläpitää lihasten lämpöä sekä ehkäisee hiertymiä
  • Kosteutta tehokkaasti siirtävä hDc-teknologia
  • Koneellisesti pestävissä
  • Myydään kappaleittain
  • Materiaali: 80 % nylon / 20 % elastane; polyethylene foam

mcdavid kokotaulukko 6500

Compression teknologia

 Kompressio on hyvä asia. Kompressiovarusteet pitävät päälihakset lämpiminä, tukevat niitä sekä ehkäisevät tehokkaasti erillaisia lihasvammoja sekä kramppeja. Kompressio vähentää myös energiankulutusta, joka johtuu ylimääräisestä liikkeestä tai värinästä. Kompressio myös ehkäisee hankautumista, hiertymiä sekä ihon ärtymistä.


hDc teknologia

 Urheiltaessa haluat pysyä nesteytettynä mutta et halua nesteen muodostuvat ikävästi iholle hien muodossa. hDc Technology™ on edistyksellinen kosteutta siirtävä kangas, joka hengittää erinomaisesti. hDc kangas siirtää kosteuden tehokkaasti iholta ja hajoittaa sen mahdollisimman pieniin osiin, joka nopeuttaa kuivumista. hDc-teknologia toimii täydellisesti kuumassa ympäristössä pitäen sinut viileänä tai kylmässä ympäristössä pitäen sinut lämpimänä.


HEX teknologia

HEX-teknologia on edistyksellinen "closed cell foam" pehmuste, joka on yhdistetty edistykselliseen hDc™ -kankaaseen. Tämä kombinaatio antaa jokaiselle urheilijalle jokaisessa kontaktissa tai törmäyksessä uskomattoman edun suojaten tärkeitä sekä herkkiä paikkoja. Pelaa agressiivisemmin ilman loukkantumisen pelkoa missä ja milloin tahansa. Hex-teknologia onkin niin edistyksellinen, että sitä on yritetty kopioida ympäri maailmaa mutta edelleen se on omassa luokassaan urheilijoiden keskuudessa.