Reebok Delta Jumppapallo

Tuotenro LV400-21601x
Alkaen 0,00 €
Tuote loppunut

Toimitus päävarastolta 2-5pv

Alk. 4,90€ noutopaketilla

KSP icon   Nopea toimitus

KSP icon    Yli 15 000 arvostelua

KSP icon    Palautusoikeus 60 pv

KSP icon    Alin hintatakuu

Reebok Delta Jumppapallo

Jumppapallot ovat täydellisiä kuntoiluvälineitä, joilla kehität keskivartalon voimaa, ryhtiä sekä notkeutta. Kun vielä yhdistät jumppapallolla harjoitteluun painollisia välineitä kuten käsipainot saat aikaiseksi erittäin tehokkaita yläkropan harjoitteita.

Reebok Delta jumppapallo on valmistettu laadukkaimmista materiaaleista. Siinä on käytetty kestävää polymer materiaalia, joka suojaa palloa kulumiselta sekä rikkoutumiselta. Erityisesti ryhmäliikuntaan ja erillaisille studioille kehitetty Reebok Delta jumppapallo tarjoaa loistavan kestävyyden aktiivisessa käytössä.

Jumppapallon pohjassa on lisäksi extra pinnoite joka varmistaa, että pallo ei lipsahda alta harjoituksen aikana. Tämän extra pinnoitteen ansiosta voit tehdä huomattavasti haastavampia ja monipuolisempia harjoitteita tavanomaiseen jumppapalloon verrattuna. Reebok Delta jumppapallo on varustettu Anti-Burst teknologialla (ABS), joka takaa turvallisen harjoittelun ilman riskiä pallon räjähtämisestä. Jos palloon tulee reikä tyhjenee se hitaasti eikä räjähtä kuten tavalliset jumppapallot.

Kun täytät palloa ensimmäisen kerran täytä se ensiksi 80% täyteen ja anna sen seistä noin 1 päivän. Tämän jälkeen voit täyttää sen 100% täyteen.

Minkä kokoinen jumppapallo?

Katso myös

Treeniopas: kuinka harjoitella jumppapallolla oikein >

Tuotetiedot

  • Saatavilla olevat koot 55, 65, 75cm.
  • Anti-Burst teknologia.
  • Paksu ja kestävä polymer rakenne.
  • Pallon yläpinnassa pieniä nystyröitä jotka tuovat lisää pitoa palloon.
  • Pallon pohjassa on muuta palloa painavampi joka tuo vakautta sekä estää palloa pyörimästä harjoituksen aikana.
  • Sisältää pumpun.