SKLZ Hydro-Roller

Tuotenro PERF-HYDRO-006
49,95 €
Tuote loppunut

Toimitus päävarastolta 2-4pv

Alk. 3,90€ Noutopaketilla.

SKLZ Hydro roller - Rollerin ja juomapullon saumaton yhdistelmä

Yhdistämällä ruostumattomasta teräksestä valmistetun juomapullon korkealuokkaiseen rolleriin saatiin aikaiseksi jotain mullistavaa. Samalla kuin hörppäät huikan vettä voit nyt palautella väsyneitä lihaksia ja samalla parantaa treenin tehokkuutta sekä lihasten palautumista. Ruostumaton teräs materiaalina on lyömätön vaihtoehto muovisiin juomapulloihin verrattuna. Se ei kerää bakteereja läheskään samalla tavalla kuin muovinen juomapullo ja pitää veden laadukkaana pidempään. Rollerin voimakas kuviointi uppoaa syvälle lihaksiin avaten lihasjumeja, huoltaen lihaskalvoja sekä parantaen maitohappojen poistumista lihaksista.

Urheilijan juomapullo

Sinun ei tarvitse olla maailmanluokan huippu-urheilija tietääksesi, että nesteen nauttiminen urheilun aikana on avain, jolla saadaan kroppa pidettyä kunnossa treenin aikana. SKLZ Hydro rollerin avulla pidät nesteytyksen kunnossa ja lihakset joustavina ja kimmoisina koko harjoittelun ajan.

Kroppasi kiittää ennen ja jälkeen treenin

Hydro rolleri on mitä parhain väline lihasten lämmittelyyn sekä jänteiden ja nivelten aktivoimiseen ennen harjoittelua tai peliä. Harjoitteen jälkeen käytä pulloa rollerin tapaan maitohappojen poistamiseen, joka nopeuttaa lihasten palautumista ja kiputiloja.

Nesteytystä ja rullailua missä vain

Pysy nesteytettynä ja pidä lihaksista huolta myös harjoituksen aikana tauoilla. Hydro rolleri on myös helppo ottaa mukaan vaikka eräretkelle, jossa kroppa on kovilla pitkissä siirtymissä. Hydro rolleri on 100% vesitiivis ja helposti otettavissa mukaan.

Ota Hydro-Rolleri treenikaveriksesi ja tykästy sen monipuolisuuteen.

Tuotetiedot

  • Pysy nesteytettynä koko harjoituksen ajan.
  • Foam Rollerin avulla pidät lihaksen notkeina ja hyvässä kunnossa rankassakin treenissä.
  • Rollerin kuviointi mahdollistaa tehokkaan lihasten huoltamisen.
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ei taivu eikä siihen tule lommoja.
  • Kätevän muotoilun ja pienen koonsa ansiosta helposti kannettavissa treenikassissa.
  • Juomapullon koko 0,8l.