Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.

 casall kuntoiluvälineet

Katso kaikki Casall tuotteet tästä >

  • Casall Joogavälineet
  • Casall Hit tuotteet
  • Casall Kuntoiluvälineet
  • Casall kuntolaitteet
 
 

 casall kuntoiluvälineet

Casall Joogatuotteet

Voimistu ja löydä sisäinen Zen tasapainottamalla elämäsi joogan ja pilateksen avulla. Casallin Yoga -tuoteperhe on luotu jokaiselle, joka haluaa keskittyä löytämään sisäisen energian ja harmonian sekä vahvistaa itseään sisältäpäin.


Jooga ja pilates sopivat lähes tulkoon jokaiselle, niin urheilijoille, aloitteleville kuntoilijoille, kuntoutujille kuin rauhoittumista kaipaaville ihmisille. Tarkoitus on löytää kehon ja mielen tasapaino tietoisuutta avartamalla sekä hetkeen ja hengitykseen keskittymällä. Harjoittelu auttaa sinua rentoutumaan, olemaan läsnä sekä vähentämään jännitystä ja jäykkyyksiä kehossa. Samalla muokkaat vartaloasi sekä kehität lihavoimaa ja liikkuvuutta. Vahvistat tehokkaasti syviä keskivartalon lihaksia ja edistät ryhtiä, mikä auttaa myös vammojen ennaltaehkäisyssä.


Casallin Yoga-valikoimasta löydät laadukkaita tuotteita innovatiivisesta joogapyörästä, joogamatoista ja -tiilistä erilaisiin tarvikkeisiin ja apuvälineisiin. Kuntoiluvälineet on valmistettu ympäristöystävällisesti sekä suurella intohimolla kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveeseen elämään. Niitä on helppo kuljettaa mukana ja pitää puhtaana. Näillä tuotteilla luot harmoniaa ja elinvoimaa itseesi -ja ympärillesi. Lähde tutkimusmatkalle omaan kehoon ja mieleen!

Katso kaikki Casall tuotteet tästä >