Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.

Kettlerin kuntopyörät ja rekumbentit

Kettlerillä on laaja valikoima kuntopyöriä, tarvitsit sitten normaalin pystyasentoisen kuntopyörän, rekumbentin tai spinningpyörän. Kettlerin kuntopyörät on suunniteltu ergonomisiksi ja tyylikkäiksi kuntolaitteiksi, joissa liike tuntuu sulavalta ja pehmeältä. Säätömahdollisuuksia on paljon. Kuntopyörällä pyöräily on nivelystävällistä moniin muihin kuntoilulaitteisiin verrattuna, joten se sopii lähes kaikille käyttäjille. Jos haluaa vielä miellyttävämpää ja vähemmän selkää kuormittavaa ajoasentoa, niin rekumbentti on oikea valinta.

Kettlerin jokainen kuntopyörä on tarkkaan ja laadukkaasti valmistettu. Ne ovat tukevia, ja rungolla onkin usein elinikäinen takuu. Näin ollen kuntopyörät ovat erittäin kestäviä ja niillä voi huoletta treenata kovaa. Vastuksen säätömahdollisuudet ovat monipuoliset, joten ne soveltuvat kaikentasoisille käyttäjille, niin aloittelevalle kuntoilijalle kuin kokeneelle pyöräilijälle. Kalorinkulutus ja hapenottokyvyn kasvu on taattu, kun poljet näillä laitteilla. Oli tavoitteesi siis painonhallinta, kuntoutus, kunnon kohotus tai suorituskyvyn kasvu, niin kuntopyörällä saavutat tavoitteesi varmasti.

Kuntopyöriämalleissa on eroja. Osa kuntopyöristä on yksinkertaisempia, kun taas joissakin malleissa on paljon ominaisuuksia harjoituksen seurantaan. Näyttökonsolissa on vaihtelevasti harjoitusohjelmia treenimotivaation ylläpitoon. Kettlerin kuntopyörissä on sisäänrakennettu sykevastaanotin, joka saa datan sykesensorista tai Polarin sykevyöstä. Vauhtipyörien paino vaihtelee 7 – 20 kilon välillä. Vastusta saa 400 – 1000 wattiin saakka.

Etsi itsellesi sopiva kuntopyörä Kettlerin valikoimasta!