Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.

Kettlerin soutulaitteet

Eikö lähelläsi ole järveä, mihin voisit mennä soutelemaan? Jos haluat soutaa muuallakin kuin mökillä olevalla soutuveneellä, niin Kettlerin sisäsoutulaite on sinua varten!

Kettlerin soutulaitteet on suunniteltu niin nuorien ja vanhempien, pitkien ja lyhyiden sekä aloittelevien ja kokeneiden soutajien tarpeisiin. Soutulaitteiden käytöstä on tullut yhä suositumpaa, sillä treeni kuormittaa eniten kaikkia vartalon lihasryhmiä muihin kuntoilulaitteisiin verrattuna. Voit käyttää soutulaitetta vapaa-ajan rentoa harrastusta tukemaan tai kovaan ja intensiiviseen harjoitteluun tai kaikkeen siltä väliltä.

Kettlerin soutulaittteet on suunnattu kotikäyttöön, mutta ne sopivat myös yritysten kuntosaleille tai yleisiin kuntokeskuksiin. Ne on suunniteltu ergonomisiksi ja ovat tyylikkään näköisiä. Soutulaitteet ovat polvi- ja nilkkaystävällisiä, mutta joillekin selkävaivaisille soutulaite ei välttämättä sovi. Laitteissa on vaihtelevasti toimintoja ja harjoitusohjelmia, joten mieti mitä näyttökonsolilta tarvitset. Myös laitteiden jarrujärjestelmät ja kiskon leveys vaihtelevat. Kaikissa soutulaitteissa on sykevastaanotin.

Souda milloin haluat, säästä riippumatta!