Tunturin kuntopyörät ja rekumbentit

Kaikki sai alkunsa Tunturin ensimmäisestä kuntopyörästä vuonna 1969, mikä löi itsensä läpi maailmanlaajuisesti! Tunturin kuntopyörä pitää edelleen pintansa, sillä sen avulla voi harjoitella tehokkaasti, ja sitä on helppo käyttää. Kuntopyörä on myös nivelystävällinen kuntoilulaite ja sopii kaiken kuntoisille ja ikäisille käyttäjille. Rekumbentit ovat vielä nivel- ja selkäystävällisempiä, ja takaavat mukavantuntuisen ja turvallisen harjoituksen. Ne soveltuvat etenkin selkävaivaisille, kuntoutujille ja vanhemmille ihmisille mukavantuntuisen ja tukevan penkki sekä ajoasennon ansiosta.

Tunturi-kuntopyöriä ja rekumbentteja on sekä koti- että ammattikäyttöön. Platinum Pro-mallisto ja Cardio-malliston Endurance-mallit ovat ammattikäyttöön suunnattuja. Tunturi GO ja Pure -mallistoista taas löytyy kotikäyttöön suunniteltuja malleja. Lisäksi Cardio-sarjan Competence ja Performance -mallit sopivat kotikuntoilijoille. Tunturi GO on helppokäyttöisyyttä korostava tuoteperhe, missä kuntolaitteet ovat yksinkertaisia ilman erikoisia ohjelmia ja teknologiaa. Pure-sarjan tuotteissa on enemmän ominaisuuksia, muotoilua ja innovaatioita, mitkä auttavat pitämään yllä treenimotivaatiota. Kaikissa laitteissa on sisäänrakennettu sykevastaanotin sekä sykesensorit. Vauhtipyöriä, vastusta ja näyttöjä on joka lähtöön. Konsoliin voi yhdistää esimerkiksi älylaitteen sekä käyttää sovelluksia ja pelata pelejä, jotka tekevät treenistä vielä mielenkiintoisempia.

Tunturin ammattikäytön kuntopyörissä on kaikki ominaisuudet, mitä vain kuntoilija voi toivoa. Ne ovat ergonomisia ja tyylikkäästi muotoituja. Niillä on miellyttävä treenata ja kestävät kovaakin käyttöä. Tunturin ammattitason kuntopyörät tuovat myös haastetta treeniin, sillä ohjauskonsolissa on monipuolisia harjoitusohjelmia ja testejä sekä teknologiaa. Silti nämä kuntopyörät ja rekumbentit ovat helppokäyttöisiä.
Mieti, mikä on juuri sinun kuntoilutavoitteisiisi sopivin Tunturin kuntopyörä!