TIEDOTE:
Tilauksien toimituksissa viivettä

Nykyiset koronarajoitukset, jotka kohdistuvat erityisesti liikuntapaikkojen sulkemiseen on aiheuttanut valtavan myyntipiikin kaupassamme. Tämä on aiheuttanut merkittävää ruuhkaa varastossamme ja vaikuttaa tällä hetkellä kaikkiin keräilyssä oleviin tilauksiin. Myös asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Pyydämmekin lähettämään vain yhden viestin samasta aiheesta, jotta asiakaspalvelumme ei ruuhkaudu entisestään päällekkäisistä viesteistä.

Teemme kaikkemme, jotta saamme kaikki tilaukset lähtemään mahdollisimman nopeasti. Tilauksien arvioitu käsittelyaika on tällä hetkellä noin 8-10 arkipäivää. Kun tilauksesi on lähetetty, saat automaattisesti toimitusvahvistuksen sähköpostiisi.

Huom! Mikäli olet tilannut ennakkomyynnissä olevia tuotteita ei tämä tiedote koske tilaustasi.

Pahoittelemme viiveitä toimituksissa.


Yleisimmät kysymykset

Q: Miksi asiakaspalvelun numeroon ei vastata?
A: Pyrimme ensisijaisesti vastaamaan sähköposteihin ja avaamme asiakaspalvelu numeron mahdollisimman pian.
--
Q: Miksi tilaukseltani puuttuu tuotteita?
A: Osan tilauksista olemme joutuneet lähettämään useammassa erässä nopeuttaaksemme toimitusta. Lisäksi jos tilauksesi on sisältänyt ennakkomyynnissä olleita tuotteita, lähetetään ne heti kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan toimitusvahvistuksesta, että olet saanut ne tuotteet, jotka siihen on kirjattu.
--
Q: Miksi en saanut seurantatunnusta toimitusvahvistuksen mukana?
A: Olemme joutuneet ottamaan käyttöön hätätoimenpiteenä toisen lähettävän varaston, johon olemme siirtäneet osan toimituksista. Näihin tilauksiin emme pysty toimittamaan seurantatunnusta.
--
Q: Voinko noutaa tilauksen varastostanne?
A: Varastosta nouto on tällä hetkellä suljettu. Joudumme käyttämään kaikki resurssit lähetysten käsittelyyn ja keräämiseen.
--

Q: Voinko peruuttaa tilauksen kun tilaukseni on myöhässä.
A: Kyllä. Tilauksen voit peruuttaa koska vain.