Alin hintatakuu


Hinnoittelu

 

Treenikaupan asiakkaana voit olla varma, että maksat markkinoiden halvimman hinnan. Tarkistamme tuotteidemme hintoja päivittäin ja vertailemme hintatasoja markkinoilla jatkuvasti. Mikäli löydät tuotteen halvemmalla jostain toisesta suomalaisesta verkkokaupasta, myymme sen sinulle samaan hintaan. Tällä varmistamme, että asiakkaamme saavat aina markkinoiden edullisimmat hinnat.

Hintatakuu on voimassa enintään 14 päivää tilauksesta. Hintatakuumme koskee ainoastaan toisen virallisen jälleenmyyjän hinnoittelua. Myytävien tuotteiden pitää olla uusia ja niiden tulee olla kilpailijalla varastossa heti toimitettavana. Hintatakuu ei koske kilpailijoidemme poistotuotteita tai ulkomaisia kauppoja. Ulkoimaisiksi kaupoiksi luetaan toimijat, joiden lähettävä varasto tai pääkonttori sijaitsee ulkomailla. Alin hinta -takuu ei myöskään koske sivuillamme ennakkomyynnissä olevia tuotteita, jotka eivät ole vielä saapuneet varastoomme.

Jos olet jo ostanut tuotteen meiltä ja löydät sen halvemmalla toisesta kaupasta lähetä meille sähköpostilla tiedot kilpailijan tarjouksesta 14 päivän kuluessa ostoksestasi. Hyvitämme hintojen erotuksen sinulle. Huomioithan, että laskemme alin hintatakuun erotuksen sisältäen toimituskulut. Alin hintatakuu ei koske erikoiskampanjoita kuten black friday tai singles day.