Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Tuotemerkki

Koko

Sort by

Sulje
Sivu
per sivu

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 106

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 106

Sort by

Sulje
Sivu
per sivu

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 106

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 106

Urheilutukien ja -suojien käyttö ehkäisee vammoja

Sanotaan, ettei urheilija tervettä päivää näe. Tämä pitää usein paikkansa, varsinkin jos ennaltaehkäisy ei ole kohdallaan. Kovassa rasituksessa, treeneissä ja ammattiurheilussa pitää kiinnittää paljon huomiota palautumiseen ja venyttelyyn. Joskus niiden puute on syynä turhiin vammoihin ja kiputiloihin. Lihashuollollisia, ennaltaehkäiseviä ratkaisuja on onneksi paljon ja erilaisiin tarpeisiin. Joskus vammoilta ei kuitenkaan voi välttyä, vaikka on kaikkensa yrittänyt. Kehonhuollon lisäksi joudutaan turvautumaan erilaisiin tukiin, suojiin, siteisiin, kompressiovaatteisiin, kinesioteippeihin ja lääkinnällisiin tarvikkeisiin. Niitäkin voi käyttää vammojen ennaltaehkäisyyn, mutta lisäksi niitä hyödynnetään myös kuntoutuksessa ja harjoitteluun palaamisen nopeuttamisessa sekä loukkaantumisten jälkihoidossa. Oli käyttötarkoitus tai syy mikä tahansa, nämä tarvikkeet auttavat urheilijoita ja kuntoilijoita pysymään terveenä sekä menestymään, kun suorituskyky ja itseluottamus kasvavat sekä loukkaantumiset ja vammat harvenevat.

Urheilutuista ja -suojista sekä teipeistä, siteistä ja lääkinnällisistä tarvikkeista on apua moneen eri vaivaan. Niitä hyödynnetään henkilökohtaisesti omassa kuntoilussa ja urheilussa sekä ne ovat etenkin sellaisten henkilöiden suosiossa, jotka ovat tapaturma-alttiita tai joilla on jo tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Erityisen suosittuja ne ovat myös kamppailulajien ja muiden kovan intensiteetin treenien ja lajien keskuudessa. Luonnollisesti tukia ja suojia sekä muita tarvikkeita käytetään myös esimerkiksi fysioterapiassa, kuntoutuksessa ja urheiluvalmennuksessa. Ne ovat edullisia, helppokäyttöisiä ja niitä voi kantaa mukanaan, joten ne on helppo ottaa käyttöön tarpeen vaatiessa.

Mukavantuntuista tukea ja suojaa koko keholle

Valikoimassamme on erilaisia tukia, suojia, siteitä, hihnoja ja nauhoja mm. polviin, nilkkoihin, pohkeisiin, reisiin, olkapäihin, kyynärpäihin, ranteisiin, sormiin, selkään ja suuhun. Lisäksi tarjoamme kompressiovaatteita suorituskyvyn tueksi. Hyvin hengittävät suojavarusteet ja tuet mukautuvat kehon liikkeisiin, tukevat nivelten oikeaa asentoa ja liikerataa, lihasten toimintaa sekä lievittävät kipua. Ne sopivat monenlaisiin erityyppisiin aktiviteetteihin ja niissä on eri suojatasoja. Etenkin loukkaantumisherkät (toistuvat ruhjeet sekä nivel- ja jännevammat jne) ja jostain sairaudesta tai vammasta (kuten nivelrikko tai -tulehdus, bursiitti, jännetupentulehdus, Osgood-Schlatterin syndrooma, penikkatauti, jännetulehdus, tenniskyynärpää jne.) kärsivät henkilöt hyötyvät tukien ja suojien käytöstä.

Lisäksi erilaiset siteet, kinesioteipit ja muuta lääkinnälliset tuotteet myös hoitavat ja rentouttavat tarvittavaa kehon aluetta.