Tekniikka & nopeus

Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Tuotemerkki

Koko

Sort by

Sulje
per sivu

12 tuotteita näkyvillä

12 tuotteita näkyvillä

Sort by

Sulje
per sivu

12 tuotteita näkyvillä

12 tuotteita näkyvillä

TARVIKKEET TEKNIIKKA- JA NOPEUSHARJOITTELUUN

Tarkkuus, nopeus ja räjähtävyys ovat kaikki tärkeitä ominaisuuksia lukuisissa eri lajeissa. Treenikaupasta löydät kaikki tarvikkeet ja apuvälineet, joiden avulla tekniikka- ja nopeusharjoittelu onnistuu tehokkaasti.

Merkkikartiot

Merkkikartiot ovat ajaton klassikko lähes mihin tahansa lajiin ja harjoitteluun. Niiden avulla voidaan helposti merkitä pelialueita tai rakentaa erilaisia harjoitteluratoja. Kartiot voidaan yleensä kasata päällekkäin, jolloin niitä on helppo kuljettaa ja säilyttää. Kartiot ovat usein värjätty mahdollisimman värikkäästi, jotta ne erottuvat helposti maastossa kuin maastossa ja kaikissa keleissä.

Tekniikka-aidat

Tekniikka-aidat kuuluvat tekniikka- ja nopeusharjoittelun perustyökaluihin. Niiden avulla voidaan kätevästi rakentaa askelratoja, joiden läpikulku kehittää tehokkaasti kehon motoriikkaa. Aidat valmistetaan yleisesti kevyestä muovista jolloin niiden siirteleminen ja treenipaikalle mukaan ottaminen hoituu helposti. Monet aidat ovat myös saatavilla eri korkeuksissa tai ovat korkeussäädettäviä tarjoten esimerkiksi kaksi eri korkeutta.

Speed ladders eli askeltikkaat

Myöskin todella tärkeä työkalu nopeuden ja motoriikan kehittämiseen ovat askeltikkaat. Askeltikkaat ovat maahan asetettavat yleensä kankaiset tikkaat, joiden väliköt toimivat ratana erilaisille askelharjoituksille. Kovan harjoittelun myötä askelharjoitukset nopeutuvat ja nopeutuvat, jolloin nopeus ja reaktiokyky kehittyy. Askeltikkaita on saatavilla myös eri tyyppisiä kuten korotetut tikkaat tai esimerkiksi kokoontaitettavat jäykät askeltikkaat.