• ALENNUSMYYNNIT KÄYNNISSÄ NYT

 • Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 3,90€ (Noutopaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan

Joogavälineet & pilatestuotteet

 • Joogamatot
 • Joogapyyhkeet
 • Joogalaukut
 • Joogasukat ja käsineet
 • Joogavälineet
 • Pilatestuotteet
 • Juomapullot

 

Rajaa tuotteita
Sulje rajaukset

Pilates & jooga

Pilateksesta ja joogasta on tullut trendilajeja. Toisaalta niiden tunnettuus on kasvanut jo monta vuotta, ja osalle pilateksen ja joogan harrastajista lajin ympärille onkin kehittynyt jo omanlaisensa elämäntapa. Moni löytää avun vaivoihinsa ja elämäntyyliinsä kyseisistä lajeista, sillä ne ovat rauhoittavia sekä niissä keskitytään hetkeen, läsnäoloon ja hengitykseen. Harrastaminen parantaa kehonhallintaa ja liikkuvuutta sekä kehittää erityisesti syviä lihaksia -voimatasojen kasvua unohtamatta! Pilatesta ja joogaa on tarjolla eri liikuntakeskuksissa sekä harjoituksia voi tehdä kuntosaleilla, kotona ja vaikkapa työpaikalla. Myös välineitä on saatavilla joka paikkaan ja ne kulkevat helposti mukana.

Voimaa hengityksen ja keskittymisen kautta

Pilateksessa liikkeet tehdään rauhallisesti hengityksen tahdissa ja keskitytään liikkeiden suorittamiseen ja liikeratoihin hallitusti ja tarkasti. Hengitystä käytetään voimistamaan lihasaktivaatiota etenkin syvissä lihaksissa. On täysin eri asia hengittää kunnolla syvään ulos vatsalihasliikkeitä tehdessään kuin nopeasti sisään ja ulos, hengityksen pidättämisestä puhumattakaan.

Joogaa harrastetaan nykyään liikuntamuotona hyvin monimuotoisesti. Joogaan liittyy alun perin uskonnollisuus kuten zeniläisyys ja buddhalaisuus. Asentoharjoitusten lisäksi joogassa usein myös meditoidaan, mikä on eräänlaista terapiaa keholle ja mielelle. Joogasta saa joko helppoa sekä liikkuvuuteen ja rentoutumiseen keskittyvää tai fyysisesti todella vaativaa ja voimaa kasvattavaa.

Molemmat lajit sopivat pitkälti jokaiselle. Niitä harrastavatkin monet kuntoutujat ja rauhoittumista kaipaavat ihmiset. Lisäksi harjoituksilla saa muokattua vartaloa, lisättyä liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä vahvistettua tehokkaasti syviä tukilihaksia, joiden käyttäminen jää usein liian vähäiselle huomiolle. Niinpä tällainen treeni myös suojaa loukkaantumisilta ja parantaa ryhtiä.

Millaisia apuvälineitä pilates- tai joogatreeniin on sitten tarjolla?

Pilatekseen ja joogaan on olemassa paljon tehostavia ja helpottavia kuntoiluvälineitä. Meidän tarjonnassamme on mm. paikallaan hyvin pysyviä joogamattoja ja -palikoita sekä pilatesrenkaita, -palloja ja -rullia. Joogablokki on tarkoitettu avustamaan asentoihin pääsemistä sekä helpottamaan esimerkiksi venytystä jonkin vamman vuoksi. Syviä lihaksia vahvistavia sekä liikkuvuutta ja venyttelyä tehostavia pienehköjä terapia-, core- ja pilatespalloja on erilaisia. Niitä voi myös käyttää rentoutukseen ja hierontaan. Monesti palloa pidetään eri keskivartalon harjoitteissa jalkojen välissä lisäämään lihasaktivaatiota. Nystyröillä varustettu malli stimuloi myös kehon pintaverenkiertoa. Pilatesrenkaan käyttö (painaminen raajoja vasten) kehittää etenkin keskivartalon syviä lihaksia liikkeiden suorittamisen aikana, mutta sitä käytetään myös ylä- ja alaraajojen vahvistamiseen. Pilatesharjoitteluun ja keskivartalon syvien lihasten treenaamiseen sopii lisäksi hyvin pitkä foam roller (90-100 cm), ”pilatesrulla”. Rollereista eri kehonhuoltotarkoituksiin on enemmän kirjoitettu täällä.


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta. Lue Tietosuojasta