Kuntokeskukset

Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Tuotemerkki

Sort by

Sulje
per sivu

15 tuotteita näkyvillä

15 tuotteita näkyvillä

Sort by

Sulje
per sivu

15 tuotteita näkyvillä

15 tuotteita näkyvillä

Kuntokeskukset monipuoliseen treeniin

Kuntokeskukset ovat yleensä painopakallisia laitteita, jotka yhdistävät usean eri voimaharjoitteluliikkeen yhteen monipuoliseen pakettiin. Useimmat valikoimamme kuntokeskuksista on suunnattu kotiharjoitteluun niille, jotka kaipaavat kattavaa laitetta, jolla saa harjoiteltua vähän kaikkea. Treenikaupan tarjonnasta löytyy kuitenkin myös kovan tason taljalaitteita ja kuntokeskuksia, jotka soveltuvat myös vaativaan käyttöön julkisille kuntosaleille tai ammattitason treeniin.

Kuntokeskukset yhdistävät useimmiten mm. seuraavia liikkeitä yhteen ja samaan painopakkaan: ylätalja eri otteilla, penkkipunnerrus, chest flyes, soutu, jalan ojennus ja koukistus. Keskuksista saattaa löytyä myös alatalja tai ylimääräiset sivutaljat, jossa voidaan tehdä lisäksi mm. vipunostoja, hauiskääntöjä ja muita taljaliikkeitä. Kuntokeskuksen valinta kannattaakin tehdä siltä pohjin, mitä liikkeitä itse haluaa päästä tekemään kotona.

Kuntokeskus on erinomainen valinta kotikuntoiluun, kun halutaan tehdä liikkeitä joita voitaisiin muutoin tehdä vain suurikokoisilla kuntosalilaitteilla. Keskukset vievät suhteessa vähän tilaa liikkeiden määrään, ja ovat valmistettu yleisesti todella kestävästi, mahdollistaen pitkän käyttöiän.