Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Tuotemerkki

Paksuus

Pituus

Ripustusrenkaat

Koko

Paino

Sort by

Sulje
Sivu
per sivu

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 173

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 173

Sort by

Sulje
Sivu
per sivu

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 173

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 173


Kuntoiluvälineitä ja kuntoilutarvikkeita kaikkiin tarpeisiin

Liikkumisen merkitys terveydelle ja toimintakyvylle tiedostetaan nykyään entistä paremmin. Fitnessbuumi on täyttänyt liikuntakeskukset ja useimmille omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on noussut arvomaailman kärkeen. Siitä huolimatta mm. työpäivät, kiire, perhe, velvollisuudet ja matkustelu luovat haasteita liikunnan harrastamiselle. Ei enää välttämättä pitkän päivän jälkeen jaksa mennä jumppatunnille tai ei yksinkertaisesti viitsi lähteä kävelylenkille tihkusateessa. Kuntosali voi myös olla liian kaukana tai jäsenyys kallis.

Mutta ei hätää! Tarjolla on monenlaisia ja monipuolisia kuntoiluvälineitä ja kuntoilutarvikkeita niin kotiin, työpaikalle kuin kuntosaleille. Jokainen löytää varmasti omiin tarpeisiinsa ja kuntotasoonsa nähden sopivat välineet, joita voi hyödyntää ja soveltaa omassa arjessa. Halusit sitten tehoa tai haastetta harjoitteluun tai helpotusta ja apua vaivoihin. Valikoimassamme on välineitä kuntoutukseen ja venyttelyyn, motoriikan, kehonhallinnan ja tasapainon harjoittamiseen, liikkuvuuden lisäämiseen sekä kestävyyden ja lihaskunnon parantamiseen.

Joustavuutta ja monipuolisuutta kotona treenaamiseen

Haluatko sinä kuntoilla omilla ehdoillasi? Moni valitsee kotioloissa treenaamisen, sillä arvostaa harjoittelun joustavuutta. Kotona saa treenata juuri niin kevyesti tai täysillä kuin haluaa eikä kukaan ole sinua vieressä arvostelemassa. Olet saattanut myös miettiä sitoutumista pitkäaikaiseen liikuntakurssiin, mutta mieluummin kokeilisit ensin kotioloissa, onko kyseinen harrastus sinua varten? Toisaalta on myös niitä ihmisiä, jotka ovat löytäneet jo oman lajinsa, mutta eivät kaipaa enää ohjausta tai pitävät enemmän yksin treenaamisesta. Miksi siis maksaa turhasta tai kuluttaa aikaansa, kun sinulla on mahdollista hommata kuntoiluvälineet kotiin ja harjoitella silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Jokaisella meistä on omat mieltymyksemme ja tavoitteemme. Ne asettavat vaatimuksia kuntoiluvälineille. Pilates, jooga sekä muut syviä lihaksia aktivoivat ja keskivartalon tukea kehittävät treenit ovat kasvattaneet suosiotaan. Niinpä meidänkin valikoimista löytyy paljon kuntoiluvälineitä tämän tyyppiseen harjoitteluun. Perinteinen lihaskuntoharjoittelu ja kestävyystreeni pitävät kuitenkin edelleen pintansa. Kehonpainotreenistä on myös tullut trendilaji, ja liikkeitä tehostamaan käytetään monipuolisemmin kuntoiluvälineitä kuin koskaan aiemmin.  

Minkä tyyppisiä kuntoiluvälineitä tarvitsen?

Haluatko aloittaa uuden lajin vai kenties hakea lisää haastetta? Laji kuin laji, monipuolisuus myös kotona harjoittelussa on valttia. ”Perinteiseen” kotivarusteluun kuuluu usein jumppamatto, jokin jumppapallo, leuanvetotanko, voimapyörä ja lihasrulla. Yhdistelmiä on äärettömiä. Eri elämäntilanteissa päämäärät muuttuvat ja haluaa treenata eri tavalla. Muutenkin on hyvä muistaa, että omaan treeniohjelmaan on suositeltavaa sisällyttää sekä aerobista että lihaskuntoa kehittävää harjoittelua, tasapainoa ja kehonhuoltoa unohtamatta. Monilla kuntoiluvälineillä saa onneksi kehitettyä joka osa-aluetta ja usein vielä yhtäaikaisesti. Kokonaisvaltaisten ja toiminnallisten harjoitteiden suosiminen siis kannattaa.

Omien harrastuksien ja rutiinien pohtiminen vaikuttavat tuotevalintoihin. Aloittelijana ei välttämättä ole tarvetta valita heti laadukkainta ja kestävintä vaihtoehtoa, vaan voi tunnustella ja hakea ensikosketusta lajiin tai välineeseen edullisemmalla tuotteella. Jos taas olet jo vakavissasi kuntoilun kanssa tai jokin laji on vienyt sydämesi, niin kannattaa ehdottomasti panostaa välineiden laatuun, jotta sinulle olisi niistä iloa mahdollisimman pitkään. Kannattaa myös miettiä sitä, mitä kuntoiluvälinettä sinun oikeasti tulisi käytettyä. Hommaatko yhden tai pari tuotetta, jotka ovat hyvin monipuolisia ja mahdollistavat monenlaisen treenin vai koostatko jumppanurkkauksesi useasta pienemmästä tai spesifimmästä tuotteesta, mitkä ovat vaikkapa yksinomaan venyttelyä tai kuntoutusta varten? Tietysti jos yleisesti ottaen teet harjoitteet kotonasi, niin kannattaa hommata useampia ja mahdollisimman monikäyttöisiä sekä kroppaa kokonaisvaltaisesti harjoittavia ja huoltavia kuntoiluvälineitä. Ota myös huomioon, miten paljon tilaa sinulla on käytettävissä.