Kaupalliset kuntosalit

Kaupalliset kuntosalit

Etsitkö luotettavaa kumppania kuntosalin välineiden ja laitteiden hankinnassa? Meillä on yli 15 vuoden kokemus kuntosalimaailmasta ja niiden vaatimustasosta. Suuresta valikoimastamme löytyy kaikki tarvittava, jotta sinun kuntosaliasiakkaat pysyvät tyytyväisinä ja sitoutuneina kävijöinä. Ammattitaitoinen myyntimme yhdistettynä Suomen suurimpaan kuntoiluväline varastoon takaavat tuotteet nopeasti ja luotettavasti kuntokeskusten ja kuntosalien käyttöön. Varastosta löytyvät heti toimitettavaksi ammattitason pienvälineet: jumppamatot, kuntopallot, käsipainot, tangot, penkit, aerobiset laitteet ja ryhmäliikuntavälineet. Teemme yhteistyötä useiden merkittävien kuntosaliketjujen kanssa unohtamatta kuitenkaan pieniä yksittäisiä kuntosaleja. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

 

 


 • Tarvekartoitus

  Tarvekartoitus

  Osaavan henkilökunnan avulla voimme räätälöidä juuri sinun tarpeisiin soveltuvat ratkaisut.
 • Konsultointi

  Suunnittelu & toteutus

  Teemme vaikuttavia kuntosali & liikuntatila ratkaisuja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.
 • Tilaaminen

  Tilaaminen & maksuehdot

  Saat juuri ne tuotteet, jotka näet itsellesi parhaimmaksi joustavilla maksuehdoilla.
 • Toimitus

  Toimitus & logistiikka

  Lähetämme valitsemasi välineet Suomen suurimmasta kuntoiluvarastosta jopa 2-4pv toimitusajalla.
 •  
 • Rahoitus

  Rahoituspalvelut
  Tarjoamme joustavat Grenke Leasing-rahoituksen. Maksuaikataulu ja maksuerät sovitaan asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti.

 • Huolto

  Huoltopalvelut
  Oma huoltopalvelumme huolehtii laitteiden huollosta ja varaosista tarvittaessa. Kuntosaleihin voidaan tarjota myös säännöllisestä huoltopalvelua.


Tarjouspyynnöt pyydämme lähettämään osoitteeseen myynti(@)treenikauppa.fi. Voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme 050 461 7320 ja pyytää treenikaupan yritysmyyntiä. Tilauksiin liittyvissä tapauksissa olethan ensisijaisesti yhteydessä info(@)treenikauppa.fi