Kuntosalimatot & alustat

Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Tuotemerkki

Sort by

Sulje
per sivu

14 tuotteita näkyvillä

14 tuotteita näkyvillä

Sort by

Sulje
per sivu

14 tuotteita näkyvillä

14 tuotteita näkyvillä

MATOT JA ALUSTAT KUNTOSALILLE

Raskaat kuntosalilaitteet ja voimaharjoitteluvälineet aiheuttavat harjoittelun aikana kovaa ääntä, sekä kuluttavat lattiaa hitaasti mutta varmasti ajan myötä. Siksi pieni lisäsijoitus korkealaatuisiin suojamattoihin ja -alustoihin omaa kuntosalia kootessa säästää pidemmän päälle sekä pään vaivaa että kukkaroa kun lattiasta ei tarvitse huolehtia. Lisähyöty salin asianmukaisista alustoista on vähentynyt melutaso kun painot kolisevat kovan lattian sijaan iskuja vaimentavan materiaalin päällä.

Alusmatot kuntolaitteille

Kuntolaitteet kuten juoksumatot, kuntopyörät ja soutulaitteet ovat tukevasti rakennettuja, mutta silti kovan harjoittelun aikana liukuvat lattialla huomaamattomasti. Ajan myötä pieni jatkuva lattiaan kohdistuva kitka luo naarmuja ja jälkiä, jotka saatetaan huomata vasta pitkän ajan päästä kun kuntolaitetta siirretään. Kuntolaitteille tarkoitetut alusmatot ovat pieni sijoitus, mutta varma ratkaisu kuntolaitteiden käytöstä aiheutuvalle lattian kulumiselle. Mattoja on tarjolla monen kokoista soveltuen eri tyyppisille ja kokoisille kuntolaitteille. Lattian suojaamisen lisäksi matot pitävät laitteet tukevasti aloillaan, jolloin ne pysyvät juuri suunnitelluilla paikoilla.

Palamatot lattian suojaksi

Palamatot ovat kätevä tapa suojata suuria alueita lattiaa tehokkaasti ja helposti. Palamattojen reunat on muotoiltu palapelin tapaan sopimaan täydellisesti toisiinsa, jolloin alusta voidaan rakentaa juuri oikean muotoiseksi ja kokoiseksi tarpeen mukaan. Lisäksi kiinnitysmekanismi varmistaa, että alustat pysyvät tukevasti paikoillaan kovankin harjoittelun aikana. Palamattoja on saatavilla montaa eri kokoa ja paksuutta sekä kovuutta. Matot ovat yleensä valmistettu erilaisista kumiseoksista, jolloin rakenne on jämäkämpi ja kovempi, tai esimerkiksi vaahtomuovista, joka tekee matoista pehmeämpiä.

Painonnostoalustat kovatasoiseen harjoitteluun

Jos painonnostoharjoittelu on aavistuksen kovemmalla tasolla ja olympianostot sekä maastavedot ovat erityisen tuttuja liikkeitä, tai jos julkisella kuntosalillasi harjoitellaan paljon erilaisia levytankoliikkeitä, voi painonnostoalusta olla hankinta jo salisi kaipaa. Nostoalustat ovat erikoisvalmisteisia kokonaisuuksia, jotka tarjoavat optimaalisen alustan painonnostoon. Alustat koostuvat kovasta, yleensä puisesta keskiosasta, sekä pehmustetuista reunaosista, jolloin jalkojen alla oleva alusta on tasainen ja tukeva, mutta painoja voidaan silti pudottaa turvallisesti korkeammaltakin. Nostoalustat vaimentavat iskuja tehokkaasti ja soveltuvat siksi erityisesti suurille painoille sekä räjähtäviin levytankoliikkeisiin.