Kuntosali yritystiloihin

Kuntosali yritystiloihin

Tarjoamme yritysten kuntosaleille avaimet käteen paketteja. Liikunta-alana asiantuntijoiden avulla teemme kuntosalin alkukartoituksen, suunnittelun ja asennuksen sekä annamme laitteiden käyttökoulutuksen.

Toimi näin jos olet ostamassa yritykseesi kuntoiluvälineitä

Suuri valikoimamme kattaa varmasti kaikki liikuntatilan tarpeet pieniin ja suuriin yrityksiin. Kuntoiluvälineet sopivat hyvin myös henkilöstö- ja asiakaslahjoiksi. Mikäli käytössäsi on yrityksen pankkitunnukset tai luottokortti, niin voit tehdä tilauksen täysin normaalisti verkkokaupastamme. Mikäli haluat tilata laskulla tuotteita yritykseen tai tarvitset tarjouksen isommista eristä, niin ole yhteydessä Treenikapan yritysmyyntiin.

Toimi näin jos olet perustamassa uutta kuntosalia yritykseen tai uusit vanhat laitteet

Ota yhteyttä treenikaupan yritysmyyntiin: myynti@treenikauppa.fi, tai 050 4617320 niin selvitämme yhdessä millainen ratkaisu olisi teille paras mahdollinen. Suunnittelemme salin henkilöstönne sopivaksi (ikä, sukupuoli, työnkuva). Sovimme asennusajankohdan asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitusaika n. 2-3 viikkoa tilauksesta. Viemme vanhat laitteet tarvittaessa pois. Tarjoamme kuntolaitteiden käyttökoulutusta ja voimme olla apuna uuden kuntosalin markkinoimisessa yrityksen henkilökunnalle  ”Kuntosalin avajaiset”

 

 


 • Tarvekartoitus

  Tarvekartoitus

  Osaavan henkilökunnan avulla voimme räätälöidä juuri sinun tarpeisiin soveltuvat ratkaisut.
 • Konsultointi

  Suunnittelu & toteutus

  Teemme vaikuttavia kuntosali & liikuntatila ratkaisuja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.
 • Tilaaminen

  Tilaaminen & maksuehdot

  Saat juuri ne tuotteet, jotka näet itsellesi parhaimmaksi joustavilla maksuehdoilla.
 • Toimitus

  Toimitus & logistiikka

  Lähetämme valitsemasi välineet Suomen suurimmasta kuntoiluvarastosta jopa 2-4pv toimitusajalla.
 •  
 • Rahoitus

  Rahoituspalvelut
  Tarjoamme joustavat Grenke Leasing-rahoituksen. Maksuaikataulu ja maksuerät sovitaan asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti.

 • Huolto

  Huoltopalvelut
  Oma huoltopalvelumme huolehtii laitteiden huollosta ja varaosista tarvittaessa. Kuntosaleihin voidaan tarjota myös säännöllisestä huoltopalvelua.


Tarjouspyynnöt pyydämme lähettämään osoitteeseen myynti(@)treenikauppa.fi. Voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme 050 461 7320 ja pyytää treenikaupan yritysmyyntiä. Tilauksiin liittyvissä tapauksissa olethan ensisijaisesti yhteydessä info(@)treenikauppa.fi