• ALENNUSMYYNNIT KÄYNNISSÄ NYT

 • Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 3,90€ (Noutopaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan

Kuntosali yritystiloihin

Kuntosali yritystiloihin

Tarjoamme yritysten kuntosaleille avaimet käteen paketteja. Liikunta-alana asiantuntijoiden avulla teemme kuntosalin alkukartoituksen, suunnittelun ja asennuksen sekä annamme laitteiden käyttökoulutuksen. Lisäksi voimme tarjota laadukkaita ohjauspalveluita henkilöstön liikuttamiseen Gymstick Liikuntapalveluiden ammattilaisten johdolla

Työpaikkahyvinvointi osaksi yritys-strategiaa

Tuoreimpien tutkimusten mukaan joka toinen suomalainen istuu vähintään kuusi tuntia päivässä ja moni viettää istuma-asennossa yli puolet valveillaoloajastaan. Runsaan ja pitkäkestoisen istumisen on havaittu aiheuttavan merkittäviä terveyshaittoja ja istuminen näyttääkin olevan tupakoinnin, liikunnan puutteen sekä ylipainon kaltainen terveydellinen riskitekijä. Nykypäivän tietotyön myötä työpäivän aikana liikkuminen voi olla hyvinkin vähäistä. Tämän vuoksi etenkin keski-ikäisten, istumatyötä tekevien paino saattaa nousta vähitellen. Arjen istumisen vähentäminen on linjattu yhdeksi keskeiseksi painopisteeksi myös STM:n ja OKM:n yhteisessä terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan strategiassa vuoteen 2020. Pienet oivallukset jokapäiväisissä rutiineissa saavat pidemmällä aikavälillä aikaan isoja muutoksia. Terveyden näkökulmasta liikunnan ei aina tarvitse olla hiki päässä menoa!

 

Liikunnan lisääminen hyödyttää kaikkia osapuolia, niin työntekijöitä kuin työantajiakin. Työntekijän toimintakyky paranee ja tuottavuus kasvaa, myös poissaolot vähenevät. Myös yksilön oma elämä hyötyy."

Tommi Vasankari, UKK-instituutin johtaja

Toimi näin jos olet ostamassa yritykseesi kuntoiluvälineitä

Suuri valikoimamme kattaa varmasti kaikki liikuntatilan tarpeet pieniin ja suuriin yrityksiin. Kuntoiluvälineet sopivat hyvin myös henkilöstö- ja asiakaslahjoiksi. Mikäli käytössäsi on yrityksen pankkitunnukset tai luottokortti, niin voit tehdä tilauksen täysin normaalisti verkkokaupastamme. Mikäli haluat tilata laskulla tuotteita yritykseen tai tarvitset tarjouksen isommista eristä, niin ole yhteydessä Treenikapan yritysmyyntiin.

Toimi näin jos olet perustamassa uutta kuntosalia yritykseen tai uusit vanhat laitteet

Ota yhteyttä treenikaupan yritysmyyntiin: myynti(@)treenikauppa.fi, tai 050 4617320 niin selvitämme yhdessä millainen ratkaisu olisi teille paras mahdollinen. Suunnittelemme salin henkilöstönne sopivaksi (ikä, sukupuoli, työnkuva). Sovimme asennusajankohdan asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitusaika n. 2-3 viikkoa tilauksesta. Viemme vanhat laitteet tarvittaessa pois. Tarjoamme kuntolaitteiden käyttökoulutusta ja voimme olla apuna uuden kuntosalin markkinoimisessa yrityksen henkilökunnalle  ”Kuntosalin avajaiset”

 


 

 • Tarvekartoitus

  Tarvekartoitus

  Osaavan henkilökunnan avulla voimme räätälöidä juuri sinun tarpeisiin soveltuvat ratkaisut. Pyydä kartoitusta nyt

 • Konsultointi

  Suunnittelu & toteutus

  Teemme vaikuttavia kuntosali & liikuntatila ratkaisuja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Pyydä tarjousta nyt
 • Tilaaminen

  Tilaaminen & maksuehdot

  Saat juuri ne tuotteet, jotka näet itsellesi parhaimmaksi joustavilla maksuehdoilla. Kysy maksuehdoista nyt
 • Toimitus

  Toimitus & logistiikka

  Lähetämme valitsemasi välineet Suomen suurimmasta kuntoiluvarastosta jopa 1-2pv toimitusajalla.
 • Rahoitus

  Rahoituspalvelut
  Tarjoamme Leasing-rahoituksen (Tukirahoitus Oy) Maksuaikataulu ja maksuerät sovitaan asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Pyydä rahoitus tarjous nyt

 • Huolto

  Huoltopalvelut
  Oma huoltopalvelumme huolehtii laitteiden huollosta ja varaosista tarvittaessa. Kuntosaleihin voidaan tarjota myös säännöllisestä huoltopalvelua.


 

 

 

Tarjouspyynnöt pyydämme lähettämään osoitteeseen myynti(@)treenikauppa.fi. Voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme 050 461 7320 ja pyytää treenikaupan yritysmyyntiä. Tilauksiin liittyvissä tapauksissa olethan ensisijaisesti yhteydessä info(@)treenikauppa.fi

 


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta. Lue Tietosuojasta