Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Tuotemerkki

Sort by

Sulje
Sivu
per sivu

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 73

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 73

Sort by

Sulje
Sivu
per sivu

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 73

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 73

Pingis eli pöytätennis

Pöytätennis on laji jota lähes jokainen on joskus kokeillut. Sen lisäksi, että pingis on harvinaisen hauska tapa viettää iltapäivä esimerkiksi perheen tai kavereiden kanssa, se on myös kehon hyvinvoinnin ja terveyden kannalta hyödyllinen laji. Pöytätennis tarjoaa monipuolista aerobista liikuntaa, joka kehittää erityisesti nopeita refleksejä ja silmä-käsi-koordinaatiota. Toisin kuin monessa muussa lajissa, pingiksessä loukkaantumisen riski on pieni. Jos etsit lajia, joka on samalla hauskaa ja sosiaalista, edistää kehon hyvinvointia ja suoritumista, sekä tarjoaa pienen riskin luokkaantumiselle, on pöytätennis juuri sinua varten!

 

Laadukkaat välineet pingikseen

Treenikaupasta löydät kaiken tarvittavan pöytätennikseen olit sitten aloittelija tai ammattitason pelaaja. Pöytätenniksen pelaaminen vaatii vähintään kaksi mailaa, pingispallon ja -pöydän, jossa on verkko. Panostamalla laadukkaisiin välineisiin parannat pelaamistasi ja varmistat, että välineet kestävät pitkään.

  • Pingispöydän valinnassa kannattaa harkita tuleeko pöytä sisä- vai ulkokäyttöön. Lisäksi koko, paino, sekä ominaisuudet kuten integroidut mailapidikkeet voivat olla ratkaisevia kriteereitä valintaprosessissa. Moni pöytä taittuu myös kasaan säilyttämistä ja siirtämistä varten.
  • Pingismailat tehdään useimmiten puusta ja kumista, joiden eroavaisuuksilla voidaan hienosäätää pelaamista. Mailan ominaisuudet vaikuttavat erityisesti siihen kuinka paljon lyöntiin käytetään voimaa ja kuinka vahvoja kierteitä palloon voi kohdistaa.
  • Pingispallot luokitellaan laadun mukaan 1-3 tähteä, joista 3 tähteä takaa parhaan laadun. Yleisin käytetty pingispallon koko on halkaisijaltaan 40mm.