Lääkintä & hoito

Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Tuotemerkki

Sort by

Sulje
per sivu

19 tuotteita näkyvillä

19 tuotteita näkyvillä

Sort by

Sulje
per sivu

19 tuotteita näkyvillä

19 tuotteita näkyvillä


Hoida kehoasi vamman sattuessa

Vammat ja loukkaantumiset kuuluvat valitettavasti urheilijan elämään. Kovaa treenatessa ja kilpaillessa altistuu rasitukselle ja vammoille. Nykyään painotetaan entistä enemmän ennaltaehkäisyä kuin hoitoa. Monipuolisten ja tehokkaiden suojien ja tukien käyttö on lisääntynyt, mikä vähentää mm. venähdyksiä ja suojaa iskuilta. Kun ennaltaehkäisy ei syystä tai toisesta auta, jäljelle jää loukkaantumisesta toipuminen, vamman hoitaminen ja itsensä kuntouttaminen. Moni ammattiurheilija on kokenut tämän montakin kertaa. Lihaksissa, nivelissä ja jäsenissä on arkuutta, hiertymiä, tulehduksia ja muita vakavampia vammoja.

Kaikki loukkaantumiset eivät onneksi ole vakavia, mutta vaativat silti asianmukaista hoitoa. Lääkinnälliset tarvikkeet auttavat toipumaan nopeammin ja osallistuvat kehon parannusprosessiin. Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia apuvälineitä ja ratkaisuja, kun tarvitsee lievittää kipua, sitoa ja puhdistaa haavoja tai tukea vammautunutta kehon osaa. Meillä on kylmäpusseja, siteitä, teippejä ja muita tarvikkeita. Katso lisää kinesioteipeistä täältä

Lääkinnnälliset tarvikkeet kuuluvat jokaisen fysioterapia- ja kuntoutuslaitosten vakiovarustukseen. Kattava setti kannattaa olla myös jokaisen valmentajan ja joukkueen laukussa. Ikinä ei tiedä, mitä seuraavissa harjoituksissa tapahtuu. Lääkinnällisiä tarvikkeita tarvitsee myös jokainen urheilija ja kovaa kuntoileva, etenkin kamppailu- ja kontaktilajeissa.