Ostaminen yritykselle


Sisältö

Ostaminen

Treenikauppa.fi -verkkokaupasta voi ostaa myös yrityksille, kunnille, valtiolle ja muille tahoille, joilla on Y-tunnus. Ostoprosessi on lähes samanlainen kuluttajakauppaan verrattuna. Siirryttäessä maksamaan asiakas tunnistautuu kassalla yritysasiakkaaksi valitsemalta lomakkeelta ”yritys”-vaihtoehdon sekä antamalla sähköpostiosoitteen, postinumeron ja y-tunnuksen. Tämän jälkeen hän voi käyttää erillisiä laskutus- ja toimitusosoitteita. Asiakas voi myös halutessaan syöttää tilaukselle viitteen. Ostosten tekijällä täytyy maksutavasta riippuen olla myönnetty luottokortti tai nimenkirjoitusoikeus.

Jos maksamissa tulee epäselvyyksiä, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla info(@)treenikauppa.fi tai puhelimitse 050 461 7320.


Yleiset ehdot

Treenikauppa on Gymstick International Oy:n ylläpitämä verkkokauppa, jossa Gymstick Interntational Oy (Y-tunnus 1799954-3) toimii myyjänä. Gymstick International Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Kussakin tilauksessa sovelletaan tilauksen tekohetkellä voimassa olleita sopimusehtoja. Myyjä ei vastaa tuotteille tai asiakkaille aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat force majeure -tilanteesta eli ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota myyjä ei kohtuudella voi voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä niin pian kuin se on mahdollista.


Tuotteet & hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin lisätään asiakkaan valitseman toimitustavan ja maksutavan mukaiset toimituskulut ja maksutapalisät. Tuotteet myydään sillä hinnalla sekä niillä toimituskuluilla ja maksutapalisillä, jotka ovat olleet verkkokaupassa tilauksen tekohetkellä voimassa. Myyjä pidättää oikeuden rajoittaa tai olla myymättä tuotteita poikkeuksellisen suurissa erissä tai selkeästä hinnoitteluvirheestä johtuen.

Kassalla näet tilauksen loppuerittelyssä myös tilauksen verottoman hinnan sekä veron määrän kokonaisuudessaan.


Maksutavat

Yrityksille on käytössä verkkokauppamme kautta Klarna-lasku sekä luottokorttimaksut. Maksutavoista ei veloiteta erillistä maksutapa- tai laskutuslisää. Lopullinen hinta on nähtävissä ennen tilauksen vahvistamista verollisena ja verottomana. Tilaushetkellä käytössä olevat maksutavat näkyvät asiakkaalle tilauslomakkeella. Valitessaan maksuvaihtoehdon järjestelmä ohjeistaa täyttämään tarvittavat kentät.

Hyväksyttyjä luottokortteja verkkokaupassa ovat Visa, Mastecard ja American Express. Jos asiakas käyttää yrityksen luottokorttia, on se oltava hänen nimissään.

Klarna-laskulla maksettaessa asiakasta pyydetään täyttämään yrityksen tiedot sekä omat tietonsa. Klarna tunnistaa yrityksen Y-tunnuksen avulla sekä arvioi tilaajan luottokelpoisuuden ostohetkellä. Klarna-laskulla on 30 päivän maksuaika. Jos laskua ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 €. Klarna veloittaa myös viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia. Muita lisätietoja löytyy Klarnan omilta sivuilta.

Joissakin tapauksissa laskutusvaihtoehto yritykselle ei ole saatavilla tai näkyvissä. Tälläisissä tapauksissa suosittelemme tekemään tilauksen sähköpostitse osoitteeseen myynti(@)treenikauppa.fi, mikäli kortilla maksaminen ei ole vaihtoehto.

Verkkolasku

Verkkokauppamme ei tue verkkolaskutus mahdollisuutta. Jos yrityksellänne on käytössä verkkolaskutus ja haluatte käyttää sitä niin ota yhteyttä myyntiimme -> myynti(@)treenikauppa.fi. Voimme tehdä tilauksen verkkolaskulla tai normaalilla laskulla antamienne tietojen mukaan.

Jos maksamisessa ilmenee ongelmia, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla info(@)treenikauppa.fi tai puhelimitse 050 461 7320.


Toimitustavat & kulut

Toimitamme kaikki tilaukset yhteistyössä postin kanssa, jonka verkosto kattaa koko Suomen. Toimitustavat ovat noutopistepaketti, kotiinkuljetus (Matkahuolto kotijakelu) ja yrityspaketti (Matkahuolto jakopaketti) sekä yli 35 kg tilauksissa rahti kotiovelle (ei sisällä sisäänkantoa).

Kaikki yli 69 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja (koskee alle 30 kg:n lähetyksiä). Kaikkiin alle 69 euron arvoisiin tilauksiin lisätään toimituskulut riippuen toimitustavasta. Eri toimitusvaihtoehtojen kulut ovat:

  • DB Noutopaketti 4,90€ - Toimitus valitsemaasi noutopisteeseen.
  • Postipaketti 4,90 € - 5,90 € - Toimitus valitsemaasi noutopisteeseen.
  • Matkahuolto Noutopaketti 4,90 € - 15,90 € - Toimitus valitsemaasi noutopisteeseen.
  • Matkahuolto Kotipaketti 9,90 € - 25,90 € - Toimitus kotiovelle sovittuna ajankohtana
  • Matkahuolto Yrityspaketti 12,90 € - 27,90 € - Toimitus yritykseen klo 8-16 ilman sovittua ajankohtaa
  • DB Kotijakelu 24,90 - 34,90€ - Toimitus kodin tai yrityksen pihaan. Kuljetusliike sopii ajankohdan ennen toimitusta. Toimitus pakettina tai monipakettina.
  • DB Rahtitoimitus 39,90€ - 99€ - Toimitus kodin tai yrityksen pihaan. Kuljetusliike sopii ajankohdan ennen toimitusta. Toimitus sisältää lavan.
  • Posti Express Rahti Illaksi 79€ - 119€ - Toimitus asunnon sisälle kaupunkialueilla.


Palauttaminen on maksutonta (kts. kohta Palautusoikeus).


Toimitusaika & seuranta

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1-2 työpäivää tilauksen maksamisesta tai varmistamisesta. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää – tämä riippuu kuitenkin täysin kuljetusliikkeestä. Kuljetusaika voi vaihdella myös valitun toimitustavan mukaan. Pyrimme lähettämään arkisin kello 14 mennessä tehdyt tilaukset samana päivänä. Kello 13 jälkeen tai viikonloppuisin ja pyhinä tehdyt tilaukset pyritään toimittamaan seuraavana arkipäivänä.

Tilausvahvistuksen saatuasi saat automaattisesti myös lähetyksesi seurantakoodin, jolla voit seurata paketin kulkua Postin järjestelmässä. Kaikki lähetystä koskeva tieto toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten huolehdithan että kirjoitat sen tismalleen oikein tilausta tehdessäsi. Muistathan antaa myös puhelinnumerosi, jotta voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä nopeastikin tilausta koskevissa asioissa.


Palautusoikeus

Yrityksen toimiessa asiakkaana tarjoamme poikkeuksellisesti samat palautusoikeudet kuin kuluttajillekin. Tuotteiden palauttaminen on ilmaista. Palautusoikeus on 60 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Asiakkaan on sovittava palautuksesta poikkeuksetta ensin sähköpostitse info(@)treenikauppa.fi. Palautusoikeus on ainoastaan käyttämättömillä ja alkuperäisessä pakkauksessa olevilla tuotteilla. Peruutusoikeutta ei ole, jos 1) tuotteen sinetöinti/suojamuovi on poistettu/rikottu, 2) jos myyntipakkaus on rikkoutunut.


Yleiset tiedot

Gymstick International Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Gymstick International Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.