Kuntosali taloyhtiöön?

Kuntosalit taloyhtiöihin

Onko taloyhtiössänne ylimääräistä tilaa johon sopisi pieni kuntoilutila tai kuntoilunurkkaus? Vai kaipaako taloyhtiönne kuntosali päivitystä, uusia kuntolaitteita tai kuntoiluvälineitä. Mikä voisikaan olla mukavampaa kuin pieni jumppahetki ennen saunavuoroa. Kuntosaliin investoiminen ei ole hukkaan heitettyä rahaa vaan sen vaikutukset asuin viihtyvyyteen ovat yleensä merkittävät. Meidän asiantuntijamme rakentavat jokaiseen taloyhtiöön sopivan liikuntatilan tai kuntosalipaketin. Ja mikä parasta tarjoamme myös avaimet käteen palvelun, jossa me toimitamme tuotteet paikanpäälle sekä asennamme ne kuntoilutilaan.

Kuinka aloitan

Aluksi on hyvä selvittää mikä on alkutilanne: millainen tila on käytettävissä, käyttöaste (arvio), käyttäjäkunta ja toiveet sekä budjetti. Treenikaupan Taloyhtiöihin suunnittelemat ratkaisut tehdään aina liikunta-alan ammattilaisen toimesta. Asiantuntija suunnittelee tilan kalustamisen käyttöasteen ja käyttäjäkunnan mukaan. Lisäksi on mahdollista sopia laitteiden käyttöopastuksista ja huolloista

Avaimet käteen?

Asennuksen ajankohta sovitaan aina asiakkaan toiveen mukaan. Varastosta löytyvät tuotteet voidaan asentaa 1-2 viikon kuluessa tilauksesta. Tilaustuotteiden asennusajankohdan selvitämme tarjousvaiheessa. Treenikaupasta on myös mahdollista tilata tuotteet ja hoitaa asennus itsenäisesti.

 

 


 • Tarvekartoitus

  Tarvekartoitus

  Osaavan henkilökunnan avulla voimme räätälöidä juuri sinun tarpeisiin soveltuvat ratkaisut.
 • Konsultointi

  Suunnittelu & toteutus

  Teemme vaikuttavia kuntosali & liikuntatila ratkaisuja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.
 • Tilaaminen

  Tilaaminen & maksuehdot

  Saat juuri ne tuotteet, jotka näet itsellesi parhaimmaksi joustavilla maksuehdoilla.
 • Toimitus

  Toimitus & logistiikka

  Lähetämme valitsemasi välineet Suomen suurimmasta kuntoiluvarastosta jopa 2-4pv toimitusajalla.
 •  
 • Rahoitus

  Rahoituspalvelut
  Tarjoamme joustavat Grenke Leasing-rahoituksen. Maksuaikataulu ja maksuerät sovitaan asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti.

 • Huolto

  Huoltopalvelut
  Oma huoltopalvelumme huolehtii laitteiden huollosta ja varaosista tarvittaessa. Kuntosaleihin voidaan tarjota myös säännöllisestä huoltopalvelua.


Tarjouspyynnöt pyydämme lähettämään osoitteeseen myynti(@)treenikauppa.fi. Voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme 050 461 7320 ja pyytää treenikaupan yritysmyyntiä. Tilauksiin liittyvissä tapauksissa olethan ensisijaisesti yhteydessä info(@)treenikauppa.fi