• Nyrkkeilysäkit
  • Nyrkkeilyhanskat
  • MMA hanskat
  • Padit & valmentajan välineet
  • Tuet ja suojat
  • Hammassuojat nyrkkeilyyn
  • Hyppynarut

Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Tuotemerkki

Koko

Paino

Sort by

Sulje
Sivu
per sivu

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 104

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 104

Sort by

Sulje
Sivu
per sivu

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 104

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 104


Laadukkaat välineet ja varusteet kamppailulajeihin

Kamppailulajit ovat fyysisesti erittäin vaativia ja kuormittavat koko vartaloa monipuolisesti. Harrastaminen muokkaa tehokkaasti vartaloa sekä harjoittaa kestävyyskuntoa, lihasvoimaa, nopeutta, tasapainoa ja koordinaatiota. Hartiat, käsivarret, rinta ja keskivartalo (selkä ja vyötärö) tekevät monipuolisesti töitä. Myös jalkoja käytetään tuottamaan voimaa ylävartaloon sekä osassa lajeista myös potkitaan. Kamppailulajeihin lukeutuvat mm. nyrkkeily, potkunyrkkeily, vapaaottelu, taekwondo, karate, judo ja thainyrkkeily.

Kamppailulajit ovat hyvin teknisiä ja niissä on korkean intensiteetin treenejä ja matseja. Lajeille ominaista on hyökkääminen ja hyökkäykseltä puolustautuminen. Kamppailu vaatii samanaikaisesti keskittymistä, räjähtävää voimantuottoa, nopeaa reagointia sekä hyvää vartalonhallintaa ja teknistä suorittamista. Monipuolinen liikehdintä eri suuntiin sekä onnistuneet potkut ja lyönnit vaativat harrastajalta paljon taitoa, mutta asettaa vaatimuksia myös varusteille. Laadukkaat varusteet ja välineet varmistavat sen, että harrastaminen ja otteleminen olisi mahdollisimman miellyttävää ja turvallista.

Laadukkaat suojavarusteet lisäävät turvallisuutta ja vähentävät vammoja

Kamppailulajeissa ei kannata säästellä varusteiden laadusta. Ne ovat pieni investointi hyötyihin nähden. Kun suojavarusteisiin panostaa, on harjoittelu turvallisempaa ja tuloksellisempaa. Teemme yhteistyötä laadukkaiden tavarantoimittajien kanssa, mikä takaa korkealuokkaisen suojan niin treeneihin kuin otteluihin. Laadukkaita hammassuojia tarjoaa Shock Doctor sekä muita kamppailuun tarkoitettuja välineitä ja suojia löytyy Reebok ja Phantom Athletics valikoimasta. Lisäksi esimerkiksi McDavidin muita suojia, teippejä ja huoltavia varusteita löydät lääkintätuotteista.

Monipuolisia treenivälineitä kamppailulajeihin

Lämmittelyyn sopivat mm. erilaiset hyppynarut ja vastuskuminauhat. Itse harjoitteluun on nyrkkeilysäkkejä, padeja, tyynyjä ja pistepalloja, nyrkkeilyhanskoja ja muita otteluhanskoja. Näillä harjoitusvälineillä saat kehitettyä omaa tekniikkaa, nopeutta ja räjähtävää voimaa, niin että vastustajasi kalpenee rinnallasi!