• Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 3,90€ (Noutopaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan

Shock Doctor - Maailman parhaat hammassuojat

Shock Doctor on maailman johtava hammassuojien valmistaja ja sen teknologiaan luottaa yhä useampi urheilija. Tittelistä ollaan ylpeitä ja sen mukanaan tuoma vastuu kannetaan huolellisesti. Shock Doctorin tehtävä on tarjota poikkeuksellisen hyvää suojausta ja edistää urheilijoiden suorituskykyä yhä useammilla pelikentillä ja -kaukaloissa ympäri maailmaa. Hammassuojateknologia on jalostettua ja hienostunutta sekä valikoima vakautunut ja selkeytetty. Hammassuojaprofiili laajenee ja saa voimaa yläsarjan ammattilaisten, suurten seurojen ja tärkeiden kannattajien avulla.

Suun ja kasvojen vammoja sattuu hälyttävän paljon. Yhä useammat urheilijat, valmentajat ja vanhemmat lähtevät mukaan Shock Doctor -hammassuojien käyttäjäksi maailmankuulun suorituskyvyn vuoksi. Heillä on lyömätön asema myös tänä vuonna.
Hammassuojia käytetään amerikkalaisessa jalkapallossa, rugbyssa, pesäpallossa, koripallossa, jääkiekossa, jalkapallossa, futsalissa, lacrossessa, jääpallossa, käsipallossa, maahockeyssa, lentopallossa, talviurheilulajeissa, nyrkkeilyssä, taistelu- ja kamppailulajeissa sekä kaikenlaisissa muissa kovan intensiteetin treeneissä ja lajeissa.

 

Katso kaikki Shock Doctor tuotteet


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta. Lue Tietosuojasta