Hammassuojat nyrkkeilyyn

Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Sort by

Sulje
per sivu

7 tuotteita näkyvillä

7 tuotteita näkyvillä

Sort by

Sulje
per sivu

7 tuotteita näkyvillä

7 tuotteita näkyvillä


Hammassuojat nyrkkeilyyn ja kamppailulajeihin

Harrastatko nyrkkeilyä tai muuta kamppailulajia? Hammassuojat ovat tällöin edellytys turvalliseen harjoitteluun ja ottelemiseen! Nopeatempoisessa ja iskuja satelevassa kontaktilajissa tulisi huolehtia hampaista ja suojata ne huolellisesti. On paljon mukavampi ja itsevarmempi olo, kun on huolehtinut omasta turvallisuudesta. 

Kamppailulajeissa tulee iskuja kasvoihin ja päähän sekä on riski kaatua, mikä altistaa vakaville hammasvammoille ja jopa aivotärähdyksille. Hammassuojat on aivan ehdoton juttu, sillä iskut välittyvät leuan kautta aiheuttaen hampaiden halkeamisia, lohkeamisia ja juurten vaurioitumisia. Leukaan kohdistuva isku ja leukojen yhteen iskeytyminen välittyy hampaiden ja leukaluun kautta myös kalloon aiheuttaen pahimmillaan aivotärähdyksen. 

Hammassuojat vähentävät hampaisiin, hampaiden juuriin, leukaluihin, pehmytkudoksiin ja koko päähän kohdistuvaa rasitusta sekä pienentävät hampaisiin ja leukaan kohdistuvien iskujen voimaa. Hammassuoja pitää leuan erillään nivelkuopasta, jolloin iskujen ja tärähdysten voima ei välity niin voimakkaana alakallonpohjan luihin sekä toimii iskunvaimentimena leukojen välissä. Iskun voima jakautuu laajemmalle alueelle, jolloin sen teho vaimenee huomattavasti.

Mitkä hammassuojat sopivat parhaiten kamppailulajeihin?

Shock Doctorin laadukkaat hammassuojat ovat saavuttaneet markkinoilla aseman #1. Kamppailulajeihin soveltuvat parhaiten Ultra2 STC -hammassuojat, joissa on paras iskunsuojaus ja pehmeä reunus. Se suojaa ikeniä ja on erittäin hyvä ominaisuus, kun iskuja tulee usein. Myös Nano DoubleFight on hyvä vaihtoehto, sillä se suojaa sekä ylä- että alahampaita.


Ei muuta kuin hammassuojien kanssa kehään hyvällä omallatunnolla!