Gymstick Powerslider Pro 230cm

Tuotenro 62131-pro

Säästä 20,00 € (22 %)

Viimeisen 30 pv alin hinta
Viimeisen 30 pv alin hinta 89,90 €
Tarjoushinta 69,90 € Normaali hinta 89,90 €
Tuote saatavilla

Toimitus päävarastolta 2-5pv

KSP icon   Nopea toimitus

KSP icon    Yli 15 000 arvostelua

KSP icon    Palautusoikeus 60 pv

KSP icon    Alin hintatakuu

Gymstick Powerslider Pro -treenilauta 230 cm

Powerslider-treenilauta sopii kaiken ikäisille ja kaikentasoisille liikkujille lapsista huippu-urheilijoihin. Tämä luistelulauta soveltuu ryhmäliikuntaan, luistelu- ja hiihtolajien urheilijoille sekä urheiluseuroille. Luisteluhiihdon tai luistelun oheisharjoittelu on nyt helppoa niin kotona tai matkalla. Treenilaudalla pystyt tekemään tehokasta aerobista harjoittelua sekä monipuolisia lihaskuntoliikkeitä koko keholle.

Voit harjoitella helposti kaikkia kehon päälihasryhmiä sinulle sopivalla tempolla ja vaikeustasolla. Luisteluliikkeiden oheen on helppo yhdistää erityyppisiä lihaskuntoliikkeitä, joten treenistä saa nopeasti miellyttävän kokonaisuuden.

Tehokkaimmin laudalla harjoittelet ala- ja keskivartalon lihaksia, kuten esimerkiksi vatsa- ja selkälihaksia, pakaralihaksia, reisilihaksia, lähentäjä- ja loitontajalihaksia sekä pohkeita. Samalla kun lihaskuntosi kehittyy, kehittyy myös tasapainosi, liikkuvuutesi sekä kehonhallintasi.

Treenilauta on 50 cm leveä ja 230 cm pitkä liukaspintainen harjoittelualusta, jonka päissä on tukevat stopparit. Laudan alla on pitävä pinta, joka mahdollistaa turvallisen harjoittelun. Tuotteeseen kuuluu myös kenkien päälle asetettavat Lycra-liukusukat, jotka takaavat hyvän luiston pitkään.

Treenilauta menee kätevästi rullalle kassiin, joten sitä on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana.

Aktiiviurheilijoille, seuroille ja ryhmäliikuntaan

Karri Rämö suosittelee powerslider treenilautaa

Yleensä luistelulaudat ovat painavia, kookkaita ja hyvin hankalia kuljettaa mukana. Treenilauta on loistava tuote, koska se on kevyt ja menee hyvin pieneen tilaan rullalle kantokassiin. Voin ottaa sen helposti mukaan minne tahansa - Pelireissuille, jäähallille, urheilukentälle, kuntosalille, kotiin ja mökille.

Karri Rämö
Maalivahti, Calgary Flames, NHL

Erkka Vesterlund suosittelee powerslider treenilautaa

Erityisen hyvin Treenilauta soveltuu myös aktiivijääkiekkoilijan palauttavaksi harjoitusvälineeksi jääharjoituksen jälkeen kuntopyöräilyn sijaan. Kosta tuotetta voi säilyttää ja kuljettaa helposti kantokassissa rullalla, se on helppo pitää mukana missä vain. Suosittelen Treenilaudan käyttöä kaikille jääkiekkoilijoille junioreista ammattipelaajiin. Se on myös erinomainen kuntoiluväline kotiin.

Erkka Westerlund
Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja
Suomen nuorten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja
Usean SM-liiga / KHL joukkueen päävalmentaja

Tuomo Kärki suosittelee powerslider treenilautaa

Tätä on odotettu! Vihdoinkin kaikkien saatavilla on laadukas tuote, joka käy harjoitusvälineenä junioripelaajista ammattilaisiin. Treenilauta toimii erinomaisesti harjoitusvälineenä luistelun tehostamiseen. Sen avulla on helppo kehittää henkilökohtaisia luisteluominaisuuksia, kuten luisteluasennon hallintaa, liikkuvuutta, voimaa sekä kestävyyttä.

Tuomo Kärki
Kansainvälinen Jääkiekon kehityskeskus, Koulutuspäällikkö
Suomen Jääkiekkoliitto / Nuorisomaajoukkueet, Luisteluvalmentaja

Hyödyt & ominaisuudet

  • Tehokasta luisteluharjoittelua missä tahansa
  • Erinomainen väline aerobiseen harjoitteluun
  • Jokaisen jääkiekkoilijan pakollinen treeniväline

Sisältää:

  • 2 kpl jalkaterän päälle laitettavia liukujalkineita
  • Kantokassin laudalle
  • Ohjejulisteen sekä pääsyn online-harjoitusvideoon
  • Materiaali PE-pinta ja luistamaton pohja