• Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 3,90€ (Noutopaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan


 
 

Gymstick kuntoiluvälineet

Gymstick on Suomalainen kuntoilubrändi. Gymstick valmistaa laadukkaita ja monipuolisia kuntoiluvälineitä koti- ja kuntosalikäyttöön. Gymstick on Suomen yksi tunnetuimmista kuntoilubrändeistä ja sen tuotteita löytyykin lähes jokaisesta urheiluliikkeistä sekä suurista marketeista. Erityisen suosittuja ovat Gymstick jumppakepit joista alkoi täysin uudenlainen kuntoilubuumi. Mukaan tuli entistä vahvemmin core ja toiminnallinen harjoittelu, jonka tarkoituksena oli koko vartalon samanaikainen harjoittelu tehokkaasti ja turvallisesti. Gymstick jumppakepit ovat erittäin yleisiä sekä suosittuja ryhmäliikunnoissa sen monipuolisuuden ja helppouden ansiosta.

Nykyään Gymstick tuotteita myydään kaikilla mantereilla jo yli 45 maassa. Valikoima on laajentunut yli 1000 tuotteeseen ja kattaakin nyt perus- ja aktiivikuntoilijan kaikki tarpeet. Gymstickin innovatiivinen tuotekehitys onkin johtanut moniin entistä edistyksellisempiin kuntoiluvälineisiin kuten Gymstick Original 2.0, Gymstick H.I.T sekä Powerslider ja monet muut.

 

Katso kaikki Gymstick tuotteet


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta. Lue Tietosuojasta