Cornilleau — Parasta pöytätennikseen

Cornilleau on valmistanut pöytätennispöytiä vuodesta 1968 ja on yksi suosituimmista ulkopöytätennispöytien merkeistä. Cornilleau valmistaa pöytiä kaikille tasoille — harrastuspöydistä vapaa-ajan käyttöön ja ITTF:n hyväksymiin kilpailupöytiin. Merkki on tunnettu maailmanlaajuisesti sekä rentojen harrastajien että huipputason kilpailijoiden keskuudessa.

Yrityksen kulmakiviä on ikuinen innovointia ja jatkuva tuotteiden parantaminen, joka vastaa kaikkien pelaajien tarpeita ja jopa ylittää niitä. Tämä kyky innovoida ja luoda erittäin kestäviä ulkoilutuotteita, sekä tiukat laatustandardit ovat ohjanneet myös tuotemerkin laajemman vapaa-ajan valikoiman luomista — ulkobiljardipöydät, trampoliinit ja enemmän kuin koskaan pöytätennis: jokaiselle ja kaikenikäisille löytyy jotakin.

Kestävien tuotteiden valmistaminen on yrityksen osoitus sitoutumisesta taistella suunniteltua vanhenemista ja kertakäyttökulttuuria vastaan. Cornilleau-tuotteet on tehty sukupolvien yhdistämisen lisäksi myös niiden kattamiseksi. Sitoumus kestävään tuotekehitykseen antaa sinun pitää pingispöytäsi mahdollisimman pitkään. Cornilleau ulkopingispöydillä on 10 vuoden takuu ja varaosien saatavuus on varmistettu kaikkiin pöytämalleihin vähintään 20 vuoden ajan valmistuspäivästä.

Sort by

Sulje
Sivu
per sivu

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 49

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 49

Sort by

Sulje
Sivu
per sivu

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 49

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 49