Everlast – Maailmanluokan nyrkkeily- ja kamppailuvarusteet

Everlast on yksi maailman tunnetuimmista nyrkkeilyvälineisiin erikoistuneista brändeistä. Vuonna 1910 perustettu yhdysvaltalainen yritys on tunnettu laadukkaista ja kestävistä varusteistaan nyrkkeilyyn ja muihin kamppailulajeihin. Everlastin hanskoja ja varusteita voidaan nähdä nyrkkeilyn mestareiden käsissä ympäri maailmaa, kuten on nähty jo yli vuosisadan ajan. Lukuisat nyrkkeilyn legendat kuten Sugar Ray Robinson, tai nykypäivän superstarat kuten Canelo Alvarez ovat laskeneet luottonsa Everlastin varusteisiin. Brändi on ollut valtava osa nyrkkeilyn historiaa jo lajin suosion nousun varhaisesta vaiheesta. Nykypäivänä Everlast on erikoistunut myös muihin kamppailulajeihin, kuten MMA-vapaaotteluun.

Alunperin Everlast sai alkunsa New Yorkista 17-vuotiaan Jacob Golomb toimesta, valmistaen uima-asuja jotka kestivät pidempään kuin yhden kauden. Everlast sai nimensä, ja vaikka uima-asut eivät kestäneet läpi historian, nimi kesti. Vuonna 1917 tuleva nyrkkeilyn suurnimi Jack Dempsey esittely nyrkkeilyn yritykselle, ja vuonna 1919 Dempsey voitti nyrkkeilyn maailmanmestaruuden Everlast hanskat käsissä. Siitä lähtien Everlast on ollut yksi nyrkkeilyn kulmakivistä maailmalla.

Everlastin perintö rakentuu yli vuosisadan kokemukselle kamppailulajien parissa. Brändin arvot: voima, omistautuminen, yksilöllisyys ja aitous heijastuvat kaikkien taistelijoiden ja harrastelijoiden toiminnassa. Everlastin tuotteita myydään yli 75 maassa, 6 eri mantereella. Treenikaupasta löydät Everlastin hanskat ja varusteet kamppailulajeihin!

Sort by

Sulje
per sivu

11 tuotteita näkyvillä

11 tuotteita näkyvillä

Sort by

Sulje
per sivu

11 tuotteita näkyvillä

11 tuotteita näkyvillä