McDavid Urheilutuet

McDavid on toiminut urheilulääketieteen, teknologian ja kehityksen huipulla yli 30 vuotta. Kaikki suojavarusteet ja urheilulääketieteelliset ratkaisut aktiivisille ihmisille ja urheilijoille saivat alkunsa McDavidista. Tavoitteena on urheilijoiden menestyksen tukeminen ehkäisemällä vammoja ja loukkaantumisia sekä parantamalla suorituskykyä ja motivaatiota. Tuotekategoriat ovat: SportMed -tuotteet, suojavarusteet ja suorituskykyvaatteet. Monet urheilijat luottavat McDavidiin ja suosittelevat näitä korkealaatuisia tuotteita.

Urheilija saa etulyöntiaseman ennaltaehkäisyn ja suojauksen avulla. Erilaiset suojat ja tuet vähentävät loukkaantumisia sekä nopeuttavat urheilijan kuntoutusta ja tukevat loukkaantumisen jälkeistä paluuta harjoitteluun. Suorituskyky kehittyy niin fyysisellä kuin henkisellä tasolla. Tuotteet ovat mukavantuntuisia, joiden tuen taso ja säätömahdollisuudet vaihtelevat. Elastiset tuotteet antavat tukea ilman lämmönsäilytystä ja neopreeniset tuotteet tarjoavat vakautta sekä lisälämpöä lihaksiin. Saranoidut siteet ja nilkkatuet taas on suunniteltu antamaan vertaansa vailla olevaa stabiliteettia sekä tarjoamaan varmuutta niille, joilla jotkin ruumiinosat reistailevat.
Suojia, tukia, siteitä, hihnoja ja nauhoja löytyy polviin, nilkkoihin, sääriin, pohkeisiin, olkapäihin, kyynärpäihin ja ranteisiin. Ne auttavat etenkin niitä henkilöitä, joilla on nivelrikko tai -tulehdus, bursiitti, jännetupentulehdus, Osgood-Schlatterin syndrooma, penikkatauti, jännetulehdus, tenniskyynärpää tai muu vamma. Ne ehkäisevät ja nopeuttavat esimerkiksi akillesjänteen, eturistisiteen, kinnerjänteen, nivelsiteiden, polvilumpion, nelipäisen reisilihaksen, nilkkojen ja muiden vammojen parantumista sekä lievittävät kipua.

Suojavarusteet suojaavat kehon avainalueita urheilussa samalla mahdollistaen sujuvan liikkeen. Ne sopivat erityyppisiin aktiviteetteihin ja niissä on eri suojatasoja. Suojavarusteissa käytetään Hex-teknologiaa, missä käytetään ylivertaista vaahtomuovipehmustetta suljetulla solurakenteella. Se on ainutlaatuisesti yhdistetty korkealaatuiseen hDc -kankaaseen hallitsemaan kosteutta. Tämä tarjoaa jokaiselle kontakti- tai törmäyslajin harrastajalle huomattavia etuja mitä tulee suojauksen kestävyyteen ja varmuuteen. Teknologiaa on kopioitu ja jäljennetty ympäri maailmaa, mutta McDavid pysyy markkinajohtajana, innovoijana ja selkeänä valintana aitoutensa sekä korkean suorituskyvyn puolesta.

Suorituskykyvaatteissa on paitoja, shortseja, sukkahousuja, käsi- ja säärihihoja sekä sukkia niin kompressio-, reflektiiviseen kuin palautumistarkoitukseenkin. McDavidin varusteet ovat korkealaatuisia ja älykkäitä, joissa yhdistyvät ehkäisy, suojaus ja suorituskyky. Recovery-varusteet vähentävät laktaatin kerääntymistä ja vauhdittavat verenkiertoa vähentäen väsymystä. Ainutlaatuinen Cross Compression sekä Targeted Compression -teknologia takaavat paremman suoristuskyvyn.

Sort by

Sulje
Sivu
per sivu

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 43

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 43

Sort by

Sulje
Sivu
per sivu

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 43

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 43