• Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 3,90€ (Noutopaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan

 Be more human.

 

Reebok kuntoiluvälineet


Reebok fitness

Reebok Fitness välineet

Reebokin tarina alkoi jo vuonna 1895 Englannissa kenkien valmistuksesta. Brittiläis-yhdysvaltalainen urheiluvälineiden sekä urheiluvaatteiden ja -kenkien valmistaja on toiminut nykynimellään vuodesta 1958 lähtien. Tämä kansainvälinen merkki on nykyään Adidaksen omistama.
Reebokin tavoitteena on olla paras kuntoilubrändi maailmassa.  Onhan se kuitenkin ollut mukana step-aerobicbuumissa jo 80-luvulla, jolloin elastiset trikoot ja hiuspannat tulivat muotiin. Reebok mukautuu ja pysyy ajan hermolla satsaten innovaatioon ja uusiutumiseen. Tuotteet heijastavat trendejä ja alan vaatimuksia kuitenkaan unohtamatta yrityksen alkuperää. Viime vuosina Reebok on tuonut valikoimaansa uusia laatutuotteita vastaten fitness- ja taistelulajien harrastajien kasvaneeseen kysyntään. Samalla kuitenkin myös muut lajit ovat uskollisesti edustettuina laajassa tuotevalikoimassa.


Yrityksen pyrkimyksenä on inspiroida ihmisiä yltämään henkilökohtaiseen parhaaseensa. Reebokilla uskotaan kokonaisvaltaisen aktiiviseen ja liikunnalliseen elämäntapaan. Kuntoilijan halutaan olevan niin fyysisesti, psyykkisesti kuin sosiaalisestikin kunnossa. Ei väliä onko laji toiminnallista treeniä, taistelulaji, ryhmäliikuntaa, juoksua vai kävelyä, Reebokilla on lajiin aina uniikki lähestymistapa. Pääasia, että ihminen haluaa kehittyä. Kovaan treeniin ja suhtaudutaan positiivisesti. Elämän eteen tuomat ja tuntemattomat haasteet ollaan valmiina voittamaan ja ajatellaan pystyvän mihin tahansa.


Reebokilta löytyy fitness-, aerobic-, jooga- ja tanssivarusteita. Niitä käytetään laajasti kuntoilussa, liikunnallisissa ympäristöissä ja hyvinvoinnin parissa. Uudet toiminnalliseen treeniin tarkoitetut välineet ovat edelleen yleistymässä. Ammattitason varusteet lisäävät suorituskykyä ja sopivat erinomaisesti erilaisiin tiloihin niin kokonsa kuin designinsa puolesta.

Reebokin tuotteilla löydät parhaan mahdollisen itsesi!

 

Katso kaikki Reebok tuotteet


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta. Lue Tietosuojasta