• Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 3,90€ (Noutopaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan


Tunturi kuntolaitteet & välineet

Tunturi on tunnettu nimi kuntolaitteiden nopeasti kehittyvillä kansainvälisillä markkinoilla. Tunturi on suomalainen polkupyörien ja kuntolaitteiden valmistaja. Yritys perustettiin Turussa 1922. Polkupyöräyrityksen toiminta laajentui vuosikymmenien saatossa mopoihin ja kuntoilulaitteisiin. Ensimmäisen kuntolaitteen, kuntopyörän, valmistus alkoi 1969 ja siitä tuli kansainvälinen hitti. Myöhemmin kuntoilulaitteista tuli yrityksen päätuote, ja valikoima laajeni soutulaitteeseen ja mekaaniseen juoksumattoon, sekä myöhemmin edelleen crosstrainereihin ja rekumbentteihin. Nykyään Tunturi on osa Accell Group -konsernia ja jälleenmyyntiä on yli 60 maassa.

Tunturin kuntolaitevalikoima on monipuolinen ja laadukas. Laitteet ovat miellyttävästi muotoiltuja sekä luotettavia. Yritys uskoo vahvoihin brändeihin sekä innovatiivisiin ja erottuviin tuotteisiin ja palveluihin, minkä vuoksi se kehittää tuotteitaan ja toimintaansa jatkuvasti. Tunturi on kehittänyt harjoitusten seurantaa, motivaation ylläpitoa ja hauskaa treeniä varten mm. seuraavat patentoidut ominaisuudet kuntolaitteisiin: T-Ride, T-Road, T-Coach, T-Pulse, T-Scale ja T-Gen Ergometer.

Tunturi palvelee niin kotikuntoilijoita, yrityksiä ja organisaatioita kuin ammattilaisia, kuten kuntosaleja ja fysioterapeutteja. Mallistoja ovat mm. Tunturi GO, Tunturi Pure, Tunturi Platinum PRO ja Tunturi Cardio. Kotikuntoilijoille ja ammattikäyttöön on laaja valikoima kuntopyöriä, juoksumattoja, soutulaitteita, crosstrainereita ja rekumbentteja.

Tunturin tuotteista löydät taatusti itsellesi sopivan kuntolaitteen, jonka avulla voit aloittaa tehokkaan ja turvallisen harjoittelun!

 

Katso kaikki Tunturi tuotteet


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta. Lue Tietosuojasta