Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Tuotemerkki

Sort by

Sulje
per sivu

Tuotteita näkyvillä 21-40 / 70

Tuotteita näkyvillä 21-40 / 70

Sort by

Sulje
per sivu

Tuotteita näkyvillä 21-40 / 70

Tuotteita näkyvillä 21-40 / 70

Treenipenkit voimaharjoitteluun kotiin ja kuntosaleille

Laadukas ja kestävä treenipenkki on yksi tärkeimmistä välineistä mitä omalle tai julkiselle kuntosalille voidaan hankkia. Penkin avulla monipuolistetaan harjoittelua, ja mahdollistetaan monia oleellisia liikkeitä voimaharjoitteluun. Tasapenkit ja vinopenkit ovat lähes välttämättömiä kavereita käsipainoille, sekä levytankoharjoitteluun.

Kaikki treenipenkit valmistetaan lähtökohtaisesti kestävästä teräsrungosta, sekä pehmustetusta ja päällystetystä istuinosasta. Penkkien hinnat vaihtelevat niiden teräsprofiilin paksuuden, ominaisuuksien, säätöjen ja maksimikuorman mukaan.

  • Tasapenkki on vaakatasossa oleva, yleensä 50-75 cm korkea vakaa penkki. Tasapenkkien kestävyys on parhaasta päästä, sillä niissä ei ole liikkuvia osia, lukuun ottamatta mahdollisia siirtopyöriä.
  • Vinopenkki on treenipenkeistä monipuolisin. Vinopenkin selkänojan kulmaa saadaan säädettyä tarpeen mukaan yleensä täydellisestä 0-asteen tasakulmasta aina 90-asteen yläkulmaan.
  • Painonnostopenkki on suunniteltu puhtaasti penkkipunnerrusliikkeitä varten, ja niissä onkin penkkiosan lisäksi pidikkeet levytangolle. Useissa painonnostopenkeissä on myös turvaraudat, jolloin penkkipunnerruksen treenaaminen onnistuu turvallisesti.
  • Vatsa- ja selkäpenkit ovat valmistettu vatsalihasliikkeiden tai selänojennusliikkeiden tehostamiseen.

Jos edessä on ensimmäisen treenipenkin hankinta kotisalille, suosittelemme laadukkaan tasapenkin tai vinopenkin hankkimista. Jos kotisalilta löytyy jo käsipainoja, levytanko ja/tai treenikehikko, saadaan penkin avulla monipuolistettua voimaharjoittelua todella kattavasti. Julkisille kuntosaleille suosittelemme hankkimaan useamman tasapenkin ja vinopenkin, sekä punnerruspenkkejä tarpeen mukaan.