Livepro Solid Medicine Kuntopallo

Tuotenro LP8112-X
Alkaen 29,90 €
Tuote saatavilla

Toimitus päävarastolta 2-5pv

Toimituskulut vaihtelevat valinnan mukaan

KSP icon   Nopea toimitus

KSP icon    Yli 15 000 arvostelua

KSP icon    Palautusoikeus 60 pv

KSP icon    Alin hintatakuu

Livepro Solid Medicine Kuntopallo

Laadukas Medicine kuntopallo toiminnalliseen harjoitteluun kuntosalilla. Kuntopallolla harjoittelu vahvistaa lihaksia sekä parantaa liikkuvuutta ja motoriikkaa. Se on yksi tehokkaimmista välineistä, jonka avulla saat tehtyä koko vartalon kattavia harjoitteita. Kuntopalloa voit käyttää nostoihin, heittoihin, työntöihin sekä syöttelyyn.

Livepro Medicine kuntopallo on valmistettu luonnonkumista, joten se on turvallinen ja kestävä pallo monipuoliseen harjoitteluun. Se tarjoaa maksimaalisen pidon kovatempoisessa harjoittelussa myös käsien ollessa hikiset. Livepro medicine pallossa on erityisesti kiinnitetty huomiota pomppuominaisuuksiin, joka on saatu kehitettyä erittäin tasaiseksi. Se mahdollistaa entistä parempien harjoittelukombinaatioiden tekemisen ja sitä kautta paremman treenin.

Kuntopallo pysyy siistissä kunnossa ja on helposti puhdistettavissa myös ulkokäytön jälkeen. Se estää tehokkaasti naarmujen muodostumisen lattiaan tai seiniin.

Kun etsit kestävää medicine kuntopalloa toiminnalliseen harjoitteluun valitse Livepro medicine kuntopallo.

HUOM! Kumimateriaalin luonteesta johtuen kuntopallo saattaa jättää jälkiä seinään tai lattiaan. Sitä ei myöskään suositella paiskottavaksi vaan tähän käyttötarkoitukseen suosittelemme slam ball - palloja.

Tuotetiedot

  • Valmistettu täydestä luonnonkumista.
  • Pintakuviointi parantaa pitoa.
  • Täyskumisisus takaa täydelliset pomppuominaisuudet.
  • Testattu ja kestää yli 10 000 painovoimaista tiputusta.
  • Saatavilla olevat painot 1-10kg.
  • Myydään kappaleittain.