TIEDOTE: Suuren kysynnän takia varastomme on ruuhkaantunut. Toimituksissa tällä hetkellä yli viikon viive. Lisätietoja täältä >

Livepro Warrior Painonnostoalusta

Tuotenro LP8813
Tarjoushinta 639,20 € Normaalihinta 799,00 €

Säästä 159,80 € (20 %)

Tuote saatavilla

Ruuhkatiedote: Toimitusaika tällä hetkellä 1-2vk

Kotiintoimitus alk. 9,90€

Tuotteella poikkeava toimitusaika. Toimitus 29.1. saapuvasta erästä.

Livepro Warrior Painonnostoalusta 1,8 x 2,4m

Livepro Warrior painonnostoalusta tarjoaa helpon ja turvallisen alustan isojen painojen nosteluun. Painonnostoalusta koostuu 6 yksittäisestä kumilaatasta sekä puisesta keskilevystä, jotka suojaavat yhteensä 4,32m2 alueen. Laatat pysyvät tiukasti kiinni toisissaan teräksisen kehikon avulla tarjoten laadukkaan ja hyvin suojaavan alueen painonnostamiseen.

Keskellä oleva suuri Bambusta valmistettu puulevy tarjoaa kovan alustan vaativaan harjoitteluun. Se myös tuo jämäkkyyttä alustaan tehden siitä kestävämmän ja monipuolisemman.

Iskuja tehokkaasti vaimentavat kumilaatat suojaavat lattiaa sekä vähentävät melua huomattavasti. Kumilaatat kestävät myös suuremmat pudotukset, joten voit huoletta paukutella painoja siihen. Painonnostoalusta on helppo koota ja tarpeeksi suuri kattamaan suurimman osan harjoittelijan tarvitsemasta tilasta. Livepro Warrior painonnostoalusta on kehitetty kuntosalikäyttöön raskailla painoilla, jotka helposti rikkovat lattian tai painot tavanomaisella alustalla.

Tuotetiedot

  • Koko 1,8 x 2,4m.
  • Paksuus 30mm.
  • Kumilaattojen koko 60x60cm.
  • Puisen keskilevyn koko 120 x 180cm.