Waterrower ComModule Bluetooth lähetin

Tuotenro WR-800-BLE
69,00 €
Tuote saatavilla

Toimitus päävarastolta 2-4pv

Toimituskulut 0€ postipaketilla

KSP icon   Nopea toimitus

KSP icon    Yli 15 000 arvostelua

KSP icon    Palautusoikeus 60 pv

KSP icon    Alin hintatakuu

 Yhdistä sovelluksiin

ComModule kytkeytyy kätevästi S4 Performance Monitorin takaosaan ja tarjoaa WaterRowerin käyttäjälle edistyneen kuntolaitteen mittarit langattomasti Bluetoothin kautta useisiin iOS- ja Android-sovelluksiin.

Langaton lähetin

ComModule ei vaadi verkkovirtayhteyttä.  Lataa sen sijaan ComModule mukana toimitetulla kaapelilla, kun ComModulen akku on tyhjenemässä.


WATERROWER CONNECT

Muuttaa iOS- tai Android-laitteesi kehittyneeksi WaterRower-suorituskyvyn valvontalaitteeksi. Jaa harjoitustiedot kuntoilun seurantasovellusten, kuten Stravan ja Apple Healthin, kanssa. Tarkastele harjoitustietoja reaaliajassa soutamisen aikana. Ohjelmoi mukautettuja intervalliharjoituksia. Analysoi ja vertaile sisäsoutusessioita.

CITYROW GO

CITYROW GO -Soutusovelluksen avulla voit osallistua New Yorkin huippukuntovalmentajien vetämille soututunneille. Sopii kaikille kuntotasoille.  Pysy motivoituneena joka viikko julkaistavien uusien tuntien avulla. Näet suorituskykymittarit reaaliajassa soutuessasi. Seuraa edistymistä ja harjoitustietoja.

KINOMAP

Suoratoistaa todellisia liikevideoita järvistä, valtameristä ja joista ympäri maailmaa. GPS-seuranta Google Mapsin kautta näyttää kunkin videon kulkeman reitin ja antaa tarkan sijainnin siitä, missä päin maailmaa soudat. Kilpaile muita Kinomapin käyttäjiä vastaan Challenge Mode -tilassa tai nauti näkymistä Discovery Mode -tilassa.

Waterrower ComModule Bluetooth lähetin

WaterRower ComModule on helppo asentaa S4-monitorin takaosaan, jolloin voit muodostaa Bluetooth-yhteyden harjoitussovelluksiin kuten WaterRower Connect ja WaterRower TV Android- tai iOS-laitteesi kautta. ComModule avulla inspiroidut ja saat uudenlaista motivaatiota harjoitteluun - halusitpa sitten ohjaajan ohjaamalle soututunnille tai seurata parhaita tuloksiasi Waterrower Connectin kautta! ComModulessa on ladattava litiumparisto.

Tuotetiedot

  • Soveltuu uudempiin S4 monitoreihin
  • Ladattava lithium akku
  • Mahdollistaa bluetooth yhteyden sovelluksiin mobiililaitteen kautta