Cornilleau Excell 3000 Carbon Pingismaila 6-star, ITTF Hyväksytty

Tuotenro 413000
69,90 €
Tuote saatavilla

Toimitus päävarastolta

Toimituskulut 0€ noutopaketilla

Tuotteella poikkeava toimitusaika. Toimitus 19.7. saapuvasta erästä. Ennakkotilaa nyt!

KSP icon   Nopea toimitus

KSP icon    Yli 15 000 arvostelua

KSP icon    Palautusoikeus 60 pv

KSP icon    Alin hintatakuu

NOPEUS

10

KIERRE

10

KONTROLLI

5

ITTF HYVÄKSYTTY

Kansainvälisen pöytätennisliiton hyväksymä

Kilpatason nopeus 10 / 10

Excell 3000 pingismailan 2.2 mm paksu Dynacell sienikumi tarjoaa kilpatason nopeutta korkeatasoisiin peleihin. Dynacell sienikumi on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka yhdistetty yhteen tarjoten optimaalisen ja erittäin hyvän energian siirron mailasta palloon.

Kun haluat saada yliotetta vastustajaan on Excell 3000 pingismaila oikea valinta!

 

Kilpatason kierre 10 / 10

Maila on varustettu 6-star ITTF kumilla, joka tarjoaa täydelliset kierrelyönnit. Yhdistettynä Efficient Curve kumirakenteeseen, joka on valmistettu 90% luonnonkumista, tarjoaa Excell 3000 maila ennennäkemättömät kierrelyönnit ja peliominaisuudet.

Tarkkuutta ja kontrollia

Mailaan tehtyjen innovaatioiden sekä eri teknologioiden yhdistelmä tarjoaa erinomaisen tarkkuuden ja pallokontrollin kokeneelle pelaajalle. Opti feel concept -ominaisuudessa eri kerrosten puukuidut on aseteltu limittäin toisiaan vasten tarjoten huomattavan parannuksen mailan jäykkyyteen ja lyöntituntumaan.

Aero Soft kahva

Excell 3000 pingismaila on varustettu Aero Soft -kahvalla, joka parantaa otetta sekä vähentää palloon iskusta aiheutuvaa värinää. Kahva on ontto sisältä, joka tekee mailasta kevyemmän sekä absorboi tehokkaammin iskuenergiaa parantaen kontrollia sekä mailanhallintaa.

 

Hiilikuitu teknologia

Mailassa on hiilikuituiset vahvikkeet lavan alaosassa tehden mailasta jäykemmän ja kestävämmän. Sen avulla iskuvoima paranee ja pallon lähtönopeus kasvaa.

Viisi kerroksinen vanerirakenne

5 -kerroksinen vanerirakenne tarjoaa jäykän ja kestävän pohjan kilpatason pingismailalle.

Ominaisuudet

Nopeus 10 / 10
Kierre 10 / 10
Kontrolli 5 / 10
Lapa Wood / 5-kerroksinen
Sienikumi 2.2 mm / ITTF 6-stars
Carbon technology
Kyllä
Aero Soft
Kyllä
Dynacell
Kyllä
Opti Feel Concept
Kyllä
Efficient Curve
Kyllä

Cornilleau Excell 3000 Carbon Pingismaila 6-star, ITTF Hyväksytty

Kun kilpailet korkeimmalla tasolla, tarvitset mailan, joka vastaa vaatimuksiisi. Cornilleau Excell 3000 on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan nopeutta, kierrettä sekä hallintaa kilpatason peleihin.

Dynacell-sienikumin 2.2 mm paksuus tarjoaa mailalle kilpatason nopeuden. Laadukkaat materiaalit ja optimaalinen energiansiirto takaavat erinomaisen suorituskyvyn jokaisessa lyönnissä. Excell 3000:ssä yhdistyy 6-star ITTF kumi ja Efficient Curve -rakenne, jotka tarjoavat täydelliset kierrelyönnit. Tämä maila on suunniteltu tarjoamaan pelaajalle ennennäkemättömän kierretason ja peliominaisuudet.

OptiFeel Concept -puurakenne parantaa mailan jäykkyyttä ja lyöntituntumaa, tarjoten erinomaisen tarkkuuden ja pallokontrollin. Mailassa on kevyt ja ontto Aero Soft -kahva, joka vähentää värinää ja parantaa otetta, tehostaen mailanhallintaa. Hiilikuituteknologia ja viisikerroksinen vanerirakenne tekevät mailasta jäykän ja kestävän. Tämä yhdistelmä tarjoaa voimaa lyönteihin ja varmuutta jokaiseen pelitilanteeseen.

Cornilleau Excell 3000 on valinta kokeneelle pelaajalle, joka haluaa mailaltaan huippuluokan suorituskyvyn ja kestävyyden kilpailuihin ja harjoituksiin.

Tuotetiedot

  • Kilpatason ITTF-hyväksytty maila
  • Dynacell 2.2 mm sienikumi (6-star ITTF)
  • Sienikumi 90% luonnonkumia
  • OptiFeel Concept puurakenne
  • Kevyt ja ontto Aerosoft kahva
  • Hiilikuitu vahvikkeet lavan alaosassa
  • Nopeus: 10/10
  • Kierre: 10/10
  • Kontrolli: 5/10