Everlast C3 Evercool Professional Pääsuoja

Tuotenro C3EVCOOL-X
Tuote loppunut

Toimitus päävarastolta 2-4pv

Toimituskulut 0€ postipaketilla.

Everlast C3 Evercool Professional Pääsuoja

Everlast C3 Evercool Professional on ammattitason käyttöön soveltuva pääsuoja, joka on valmistettu kestävyys, suojaavuus sekä käyttömukavuus mielessä. Nyrkkeilykypärä on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, joka tarjoaa pitkän käyttöiän ja helpon puhdistettavuuden. Tukeva ja pehmustettu rakenne on yhdistelmä vaahtopehmusteen antamaa suojaa, sekä EVERCOOL™ mesh-materiaalin maksimaalista hengittävyyttä. Pääsuoja on vuorattu EVERDRI™ teknologiaa käyttäen, joka ehkäisee kosteutta muodostumasta kypärään kovan harjoittelun aikana. Helpot kiristykset kypärän taka- ja yläosassa varmistavat hyvän istuvuuden. Kypärä on saatavissa S/M ja L/XL kokoisina.

 

Everlast EVERCOOL™ -teknologia ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumista kovan harjoittelun aikana. Evercool tuuletus yhdessä hengittävän kankaan kanssa parantavat kehon luonnollista viilentymismekanismia, tehden harjoittelusta miellyttävämpää, jolloin keskittyminen on suorituksessa.

Everlast EVERDRI™ ehkäisee entisestään kosteuden muodostumista urheiluvälineisiin, jolloin ne säilyvät miellyttävinä käyttää ja treeni voi jatkua.

Tuotetiedot

  • Valmistettu korkealaatuisesta nahasta
  • Pehmustettu rakenne tarjoaa tehokkaan suojan
  • Mesh-kangas parantaa ilmankiertoa
  • Everdri vuoraus pitää suojan kuivempana
  • Kätevät kiristykset kypärän taka- ja yläosassa