Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Tuotemerkki

Koko

Sort by

Sulje
per sivu

4 tuotteita näkyvillä

4 tuotteita näkyvillä

Sort by

Sulje
per sivu

4 tuotteita näkyvillä

4 tuotteita näkyvillä


Putkirullilla paikat auki

Putkirulla on foam rolleria kovempi versio intensiivisempää lihashuoltoa varten. Niiden päällä rullaillaan kuten tavallisilla foam rollereilla edestakaisin, mikä edistää liikkuvutta, venyttää lihaskalvoja ja lievittää jäykkyyksiä sekä lihaskipuja. Niitä on myös helppo kantaa mukana, varsinkin kun putkirullat ovat yleensä aina lyhempiä rullia kuin foam rollerit.

Sopivan putkirullan löydät harjoitustaustan ja tavoitteidesi mukaan. Putkirulla ei ole tehty kauttaaltaan samasta materiaalista, vaan se on usein ontto sisältä. Niissä on usein pintamuotoiluja. Muotoiluja on erilaisia, kuten aaltomaisia muotoja, harjanteita, kyhmyjä, halkeamia ja nystyröitä. Matalat, alle 10 mm muotoillut, rullat ovat sileitä eivätkä venytä kudosta. Sileillä putkirullilla saa parhaiten nesteen liikkumaan.

Jos taas kuviot ovat syvyydeltään vähintään 10 mm ja tarpeeksi etäällä toisistaan, on kyse muotoillusta rollerista. Kovemmalla ja muotoillulla rullalla pääsee käsiksi tehokkaammin ja triggeripisteisiin, mikä helpottaa avaamaan lihasjumeja ja tekee lihashullosta intensiivisempää. Hieronnasta tulee kohdennetumpaa ja siihen saadaan enemmän painetta. Muotoiltu, kovempi putkirulla on paras valinta urheilijoille, kokeneille kuntosalilla kävijöille, kehonrakentajille ja isolihaksisille ihmisille. Pehmeät ja muotoillut rullat liikuttavat myös hyvin nesteitä ja venyttävät pintafasciaa, mikä on erittäin hyödyllistä hermostolle, lymfakierrolle ja hiusverenkierrolle.