Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Tuotemerkki

Paino

Sort by

Sulje
per sivu

8 tuotteita näkyvillä

8 tuotteita näkyvillä

Sort by

Sulje
per sivu

8 tuotteita näkyvillä

8 tuotteita näkyvillä


Korkeatasoiset levypainot kovaan harjoitteluun

Levytanko ja levypainot ovat tehokkaita ja kestäviä voimaharjoitteluvälineitä. Ne kuuluvat jokaisen kuntosalin ja crosstraining-keskuksen vakiovarusteluun. Levytangot ja -painot eivät ole pelkästään kehonrakentajille, painonnostajille, crossfittaajille tai kilpaurheilijoille, vaan kelle tahansa treeniltään paljon vaativalle. Levytankojen ja -painojen avulla saa tehtyä melkeinpä minkä tahansa lihasvoimatreenin. Sinun päätettävissäsi on, haluatko keskittyä maksimivoimaan, nopeusvoimaan vai lihaskestävyyteen.

Levytanko painoineen sopii hyvin kyykkyihin, maastavetoihin, tempauksiin sekä rinnalle vetoihin ja työntöihin. Niillä voi tehdä myös kaikkia muita pienempiä ja eristetympiä liikkeitä, kuten hauiskääntöä, ojentajaliikkeitä, punnerruksia ja lantionnostoja. Harjoittelu on erittäin kehittävää ja haastavaa, sillä isojen dynaamisten liikkeiden suorittamiseen tarvitaan koko kehon koordinaatiota ja lihasten yhteistyötä. Lihasmassa ja voima kasvavat vauhdilla sekä lisäksi rasva palaa ja keho muokkautuu niin, että saat itsellesi vartalon, jonka perään olet jo pitkään haikaillut. Eli ei muuta kuin nostamaan rautaa!

Bumper-painot ovat omaa luokkaansa

Bumper-levypainoja on saatavilla 5 – 25 kilon väliltä. Levypainot lastataan pitkien metallitankojen päihin ja raskaassa treenissä ne joutuvat todella koville. Voimailua harrastavan kannattaa ehdottomasti valita olympiatanko ja bumper-levypainot, sillä ne ovat virallisia painonnostossa käytettäviä levypainoja. Lisäksi niitä käytetään kestävyyden ja laadukkuutensa vuoksi yleisimmin myös kuntosaleilla ja liikuntakeskuksissa.
Bumper-levypainojen käyttö on turvallisempaa teräksisiin painoihin verrattuna. Ne eivät hajoa eivätkä ne turmele alustaa kuten monet muuta painot. Ne eivät myöskään pidä ääntä, kun niitä liikuttelee tangolla tai tiputtaa tangon maahan. Näin ollen käyttäjän ei tarvitse huolehtia kuin itse treenistä, kun levypainoihin voi luottaa pahimmissakin tilanteissa.

 Bumber Premium-levypainot on valmistettu tiukkojen kriteerien mukaan erittäin huolellisesti pienimmällä mahdollisella painotoleranssilla ja ne on suunniteltu erityisen kovaan käyttöön. Kestävällä teräs-sinkkikeskiöllä (50.40mm) varustetut painot mahtuvat kaikkiin tavallisiin Olympic-tankoihin tiukimmalla mahdollisella väljyydellä liikkumisen ja vahingon vähentämiseksi. IWF-suosituksen mukainen väri kertoo, minkä painoinen levypaino on kyseessä. Perus bumper-levypainot ovat yleensä mustat ja halkaisijaltaan samankokoisia. Ne ovat myös kestävät eivätkä hajoile vaikkapa vinyylipainojen tapaan. Painon saa jaettua tasaisesti tangon molempiin päihin.

Lisäksi meillä on valikoimassamme muita levypainoja ja pumppisettien painoja. Tankoihin on myös saatavilla lukkoja, jotta painot eivät tipu pois päistä. Muista varusteita ovat tankoon laitettavat ja käyttömukavuutta tuovat pehmusteet sekä erilaisia levypainotelineet, mitkä helpottavat säilytystä.