Mikä on Zwift?

Zwift on interaktiivinen treenisovellus pyöräilyyn ja juoksuun, joka jäljittelee todellista treenituntumaa näytön ja harjoitusvastuksen tai juoksumaton avulla. Sen avulla voit harjoitella ja kilpailla muita pelaajia vastaan ​​eri puolilta maailmaa mukavasti kotonasi.

 

Osa ominaisuuksista voi olla maksullisia tai lukittu kuukausijäsenyyden takana.

Lisätietoa jäsenyyksistä ja maksullisista ominaisuuksista löydät treenisovelluksen omilta sivuilta.

Tutki

Pidä hauskaa ystävien ja urheilijoiden kanssa 11 mukaansatempaavassa maailmassa. Nauti Watopian kukkuloilla, murskaa Innsbruckin nousuja ja vuoristosolia, sekä koe Tokion ja New Yorkin tarttuva energia.

Treenaa

Vie treenisi täysin uudelle tasolle on-demand harjoituksilla ja jäsennellyillä treenisuunnitelmilla. Löydä suunnittelmat jokaiseen aikatauluun, jotta voit saavuttaa kunto- ja harjoitustavoitteesi missä tahansa elämäntilanteessa.

Kisaa

Ympäri vuorokauden ajettavia kilpailuja kaikille tasoille ja pituuksille. Käynnissä on aina kisoja, jotka auttavat sinua testaamaan kuntoasi ja osallistumaan mahtavaan harjoitteluun. Kilpaile yksin tai joukkueen kanssa!

Kuinka aloittaa?

Zwiftiä on helppo käyttää omalla älypuhelimella tai tablettilaitteella. Luo Zwift-tili ja seuraa seuraavia ohjeita, jotta voit aloittaa harjoittelun heti!

 

Katso yhteensopivat laitteet alta

1. Lataa Zwift

Lataa sovellus tietokoneeseen, iOS- tai Android-laitteeseen tai Apple TV:hen. Zwift näyttää parhaalta isommilla näytöillä, joten jos sinulla on iso TV tai muu näyttö, rokkaa sitä!

2. Yhdistä laitteesi

Nappaa pyörä ja harjoitusvastus (tai älypyörä!). Jos sinulla ei ole harjoitusvastusta, Zwift toimii myös useimpien nopeusantureiden ja tehomittareiden kanssa.

3. Aloita Zwiftaus

Zwift tarjoaa uusille käyttäjille 14 päivän kokeilujakson, joka alkaa ensimmäisellä ajollasi. Tutustu tarkemmin sopimuksiin ja sopimusehtoihin Zwiftin sivuilla.

Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Tuotemerkki

Askelpituus

Tyyppi

Vastuksen säätö

Vastustasot

Vastustyyppi

Vauhtipyörä

Teho (jatkuva)

Moottori

Max. Käyttäjäpaino

Sort by

Sulje
Sivu
per sivu

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 23

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 23

Sort by

Sulje
Sivu
per sivu

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 23

Tuotteita näkyvillä 1-20 / 23