Tunturi Signature E60 Kuntopyörä

Tuotenro 23TBE60000

Säästä 150,00 € (14 %)

Viimeisen 30 pv alin hinta
Viimeisen 30 pv alin hinta 599,00 €
Tarjoushinta 899,00 € Normaali hinta 1 049,00 €
Tuote loppunut

Toimitus päävarastolta 2-5pv

Kotijakelu 34,90€

KSP icon   Nopea toimitus

KSP icon    Yli 15 000 arvostelua

KSP icon    Palautusoikeus 60 pv

KSP icon    Alin hintatakuu

Tunturi E60 Signature Kuntopyörä

Tunturi E60 Kuntopyörä on tarkoitettu aktiiviseen kotikäyttöön. Se soveltuu myös kevyeen ammattikäyttöön pienillä yrityssaleilla. E60 tarjoaa 26 ohjelmaa ja 48 vastustasoa monipuolisiin ja haastaviin harjoituksiin. Ergonomiset säädöt sekä Bluetooth AI -näyttö antaa selkeän yleiskuvan kaikista parametreista ja henkilökohtaisesta harjoitusohjelmasta.

Vaihda vaivattomasti oikealle vastustasolle

Tunturi E60 on varustettu huoltovapaalla ja hiljaisella magneettivastuksella. Magneettivastuksessa on oma servomoottori, joka säätää magneetin etäisyyttä vauhtipyörästä halutun vastustason mukaisesti. Vastustasoja säädetään konsolin painikkeista kätevästi myös harjoittelun aikana.

Bluetooth AI Konsoli täynnä ominaisuuksia

Koe täysin uudenlainen AI konsoli, joka on täynnä nerokkaita ja innovatiivisia ratkaisuja. Konsoli koostuu kahdesta näytöstä. Ylemmästä LCD näytöstä näet kaikki harjoitukseen liityvät tiedot. Alanäytöstä näet harjoitukselle oleelliset tiedot samalla kuin katselet lempisarjoja padiltäsi. 26 harjoitusohjelmaa mahdollistaa monipuolisen harjoittelun ja pikanäppäimien avulla navigoit valikoissa jouhevasti. Viimeisen silauksen konsolille antaa sen alareunassa oleva Tunturin vihreä LED valo.

Bluetooth yhteyden avulla yhdistät laitteen suosittuihin sovelluksiin ja matkaat eri puolille maailmaan kauneimpiin maisemiin tai haastat muut virtuaaliseen kisaan.

 

Soveltuvat treenisovellukset

 

       

Motivaatiota ja haastetta treenisovelluksien avulla

Tunturi E60 kuntopyörä on yhteensopiva suosittujen treenisovellusten kanssa kuten Tunturi Routes, Zwift, Kinomap ja iConsole+. Tunturi Routes ja kinomap sovellukset vievät sinut maailman kauneimpien reittien äärelle helposti ja vaivattomasti. Niiden ilmaisversiot tarjoavat useita videoituja reittejä, joiden avulla pääsee mukavasti alkuun. Maksullisella versiolla saat kaikki reitit ja ominaisuudet käyttöösi.

Zwift tarjoaa pelinomaisen ajokokemuksen, jossa voit ajaa etappeja muiden kanssa sekä osallistua erillaisiin kisoihin ympäri vuorokauden. iConsole+ tarjoaa tekoälyllä luodun henkilökohtaisen harjoitusohjelman tuloksiesi pohjalta.

Aina täydellinen ote

Tunturi E60 Multigrip+ ohjaustanko on portaattomasti säädettävä. Voit säätää ohjaustangon kulmaa ja löytää aina itselle mukavimman harjoitteluasennon, olipa se sitten rento (korkea), urheilullinen (keskikorkea) tai kisamainen (matala).

Kahvassa on liukumaton pinta, joka on miellyttävän tuntuinen myös käsien ollessa hikiset. Integroitujen sykesensoreiden avulla mittaat nopeasti sykkeen reaaliajassa.

Aina täydellinen istuma-asento

Kuntopyörällä harjoittelu tapahtuu pääasiassa istuma-asennossa, joten on erityisen tärkeää, että istuin on hyvä ja ergonominen. Oli harjoitteluaika sitten kymmenen minuuttia tai tunti voivat istuinvaivat helposti yllättää kokeneemmankin pyöräilijän.

Comfort+ -satulan ansiosta käyttäjällä on aina oikea ja hyvä istuma-asento, sillä sen suuri ja leveä istuinpinta tarjoaa mukavuutta harjoitteluun. Lisäksi satulassa on geelipehmusteet, jotka tekevät istumisesta erityisen miellyttävää. Comfort+ -satula on säädettävissä korkeus sekä etäisyys suunnassa, joten voit helposti löytää optimaalisen harjoittelu-asennon.

Tasapainotetut polkimet

Comfort+ polkimilla jalat löytävät aina oikean asennon. Polkimet ovat aina oikeinpäin niiden tasapainotuksen ansiosta, joten jalkojen sujauttaminen polkimille käy käden käänteessä.

Comfort+ polkimissa on luistamaton ja hyvin pitävä pinta. Säädettävät jalkahihnat muistuttavat laskettelumonojen kiinnitysjärjestelmää ja tarjoavat useita säätömahdollisuuksia. Kiristä hihna, lukitse se oikeaan asentoon ja voit aloittaa treenin heti.

Helppo askel kuntoiluun

Tunturi E60 kuntopyörän matalan rungon ansiosta käyttäjän ei tarvitse nostaa jalkaa satulan tai rungon yli päästäksesi pyörän selkään. Ohjaustangon pystyputken ja kuntopyörän kotelon välille on jätetty runsaasti tilaa, joten pyörän päälle nouseminen on helppoa ja vaivatonta. Tämä tekee E60 kuntopyörästä erinomaisen valinnan myös kuntoutukseen tai liikuntarajoitteisille henkilöille.

Monipuoliset ja haastavat harjoitukset

Tunturi E60 tarjoaa peräti 48 vastustasoa ja 26 harjoitusohjelmaa, joten vaihtoehtoja riittää monenlaisiin tarpeisiin. Näihin 26 ohjelmaan kuuluu 12 valmiiksi ohjelmoitua harjoitusprofiilia, 4 sykkeeseen perustuvaa ohjelmaa, ohjelma harjoitusajan mukaan, ohjelma matkan mukaan ja ohjelma kaloreiden mukaan. Lisäksi E60 kuntopyörässä on teho-ohjelma, BMI- ja rasvaprosenttimittaus, 4 henkilökohtaista ohjelmaa ja manuaalinen tila. E60 tarjoaa myös palautumisohjelman kuntotestillä, joka seuraa, kuinka nopeasti sykkeesi laskee harjoituksen jälkeen. Tämän tuloksen perusteella tiedät, kuinka hyvä kuntotasosi on.

Tunturi E60 Performance Kuntopyörä

Tunturi E60 Performance kuntopyörä soveltuu erinomaisesti aloittelijalle sekä kokeneemmalle kuntoilijalle. Helppokäyttöinen kuntopyörä on hiljainen ja useiden vastustasojen avulla koko perhe voi kuntoilla samalla pyörällä. Ergonominen istuin yhdistettynä miellyttäviin käsitukiin antavat hyvän pyöräilyasennon sekä mahdollistaa useat eri otteet tangoista. 26 ohjelman avulla harjoitelet monipuolisesti ja pidät motivaation korkealla. Voit mm. tehdä kehoanalyysin (BMI) sekä rasvaprosentin mittauksen.

Tunturi E60 kuntopyörä on varustettu 14kg vauhtipyörällä, jonka ansiosta polkeminen on tasaista sekä aidontuntuista. Syke mitataan kädensijoissa olevista käsiantureista mutta saatavilla on myös erikseen myytävä sykevyö. Lisäksi E60 kuntopyörä on varustettu integroidulla telineellä padia varten sekä Bluetooth tuella. Ilmaisten sovellustan ansiosta voit pyöräillä vaikka Amsterdamissa tai roomassa.

Tekniset tiedot

 • Magneettivastus (PMS)
 • Vastustasoja 48.
 • Vauhtipyörän paino 14kg.
 • Maksimi vastus 350w.
 • Mitat käytössä 102 x 60 x 158cm.
 • Paino 47kg.
 • Maksimi käyttäjäpaino 150kg.
 • Sykevastaanotin.
 • Juomapullon pidike & juomapullo.
 • Kuljetuspyörät.
 • 7" TFT LCD/LED taustavalaistu näyttö.
 • 26 harjoitusohjelmaa.
 • Toiminnot: harjoitteluaika, matka, kalorit, nopeus, vastustaso, syke, RPM, profiili ja watit.
 • Sovellukset (android/iOS): Tunturi Routes / Zwift / Kinomap.
 • Bluetooth.
 • Teline padille.

Takuu

Takuu: Osat 3v | Runko 15v*
Lisätiedot: Takuu voimassa kotikäytössä ohjekirjan mukaan käytettynä & huollettuna.

*Tarkemmat takuuehdot ohjekirjassa

Ohjekirjat & materiaalit

Saatavilla olevat ohjekirjat & muut materiaalit

Sovellukset

Yhteensopivat treenisovellukset ja virtuaaliset palvelut