Tunturi Routes

Tunturi Routes — Tutki maailmaa kotoa

 
Tunturi Routes tuo hauskuuden takaisin kotitreeniin. Pyöräile, crossaile, juokse ja souda ympäri maailmaa tuhansien videoiden avulla. Aloita tänään ja koe harjoittelu uutena, visuaalisena ja mukaansatempaavana kokemuksena!

Koe ulkoilu sisätiloissa

Ilmainen treenisovellus

Aina pääsy 15 ilmaiselle reitille

Struktruroidut harjoitukset

Harjoittele oikeilla videoilla

Kilpaile ystäviäsi vastaan

Striimaa suurella näytöllä

Online-videovalmennus

 

Osa ominaisuuksista voi olla maksullisia tai lukittu kuukausijäsenyyden takana.

Lisätietoa jäsenyyksistä ja maksullisista ominaisuuksista löydät treenisovelluksen omilta sivuilta.

Ilmainen harjoittelusovellus

Tunturi Routes on ilmainen harjoitussovellus, jota voi käyttää Tunturin kardiolaitteiden kanssa. Sinulla on aina käytettävissäsi 15 ilmaista videoreittiä, jotka auttavat sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi hauskalla ja toimivalla tavalla.

 

Koe ulkoilu sisätiloissa videoreiteillä

Tutustu seuraavaan lomakohteeseen pyöräretkellä Bora Boran saarella, juokse maraton Pariisissa, souda Venetsian kanavilla tai liu'u lumen läpi Alpeilla. Tunturi Routesilla kaikki on mahdollista. Tutustu yli 400 000 kilometriin reaaliaikaisia ​​videoreittejä, joita käyttäjämme ovat ladanneet eri puolilta maailmaa.

Responsiivinen treenikokemus

Kardiolaitteesi vastus synkronoituu automaattisesti videon korkeusmuutosten kanssa, mikä takaa todellisesti mukaansatempaavan kokemuksen. Tarjolla on aina uusia hämmästyttäviä reittejä, jotka tuovat ulkoilukokemuksen sisätiloihin.

Pyöräile, souda, juokse ja crossaa omalla tahdillasi

Tunturi Routes voidaan yhdistää useimpiin Bluetooth-yhteydellä varustettuihin Tunturi-kuntolaitteisiin. Voit helposti säätää videon vaikeusastetta, jolloin voit kiivetä jyrkillekin vuorille omaan tahtiisi. Eikö tie edessä ole tarpeeksi haastava? Lisää vaikeustasoa ja tehosta treeniäsi!

Haasta ystäväsi kilpailuun

Oletko valmis haasteeseen? Liity Tunturi Routes -yhteisöön ja valmistaudu kilpailemaan ystäviesi kanssa samalla reitillä. Tunturi Routes antaa sinun kilpailla muiden kanssa organisoitujen haasteiden aikana. Voit myös järjestää itse haasteen seuraajillesi - kutsu heidät kaikki tai joukko ystäviä.

Striimaa isolla näytöllä

Etänäyttöominaisuuden avulla voit suoratoistaa videoreitin kannettavalle tietokoneelle, pöytäkoneelle tai television näytölle. Näin voit luoda äärimmäisen virtuaalisen harjoittelukokemuksen. Puhelimesta tai tabletista tulee kaukosäädin ja video näkyy kokonaisuudessaan ulkoisella näytöllä.

Seuraa suorituskykyäsi ja analysoi harjoituksiasi

Tunturi Routes näyttää kaikki tärkeimmät mittarit, joita tarvitset harjoitustesi seuraamiseen, kuten nopeuden, poljinnopeuden ja tehon. Jos käytät sykevyötä, sovellus seuraa myös sykettäsi harjoituksen aikana.

Saavuta parhaat tulokset verkkovalmentajien avustuksella

Haluatko tietää, kuinka saavutat maksimaaliset tulokset kardiolaitteillasi? Valmentajat ympäri maailmaa ovat ladanneet sovellukseen valmennusvideoita, voit seurata heidän ohjeitaan mukavasti kotoasi.

 
Aja kuin ammattilainen strukturoitujen harjoitusten avulla

Tuntuuko sinusta, että kuntolaitteellasi ei ole tarpeeksi harjoitusohjelmia? Harjoittele kuin ammattilainen ja käytä strukturoituja harjoituksia saavuttaaksesi tavoitteesi. Valitse yli 4 000 yhteisömme luomasta harjoituksesta tai luo oma mukautettu treeni harjoitustyökalun avulla.

 
Koe ulkoaktiviteetit uudelleen sisätiloissa karttaominaisuuden avulla

Tunturi Routes -sovelluksella voit käyttää mitä tahansa tuotua tai tallennettua GPS-reittiä opastavana reittinä seuraavaa harjoitteluasi varten. Tallenna kaikki ulkoaktiviteetit, kuten pyöräily, juoksu, soutu tai hiihto, ja tuo reitit sovellukseen, jotta voit kokea ulkoaktiviteetit uudelleen sisätiloissa, itse tai ystävien kanssa.

Katso yhteensopivat laitteet alta

Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Askelpituus

Tyyppi

Vastuksen säätö

Vastustasot

Vastustyyppi

Vauhtipyörä

Teho (jatkuva)

Moottori

Max. Käyttäjäpaino

Sort by

Sulje
per sivu

11 tuotteita näkyvillä

11 tuotteita näkyvillä

Sort by

Sulje
per sivu

11 tuotteita näkyvillä

11 tuotteita näkyvillä