Tunturi Platinum UB30 Kuntopyörä

Tuotenro 22PTUB3000

Säästä 90,00 € (5 %)

Viimeisen 30 pv alin hinta
Viimeisen 30 pv alin hinta 1 849,00 €
Tarjoushinta 1 759,00 € Normaali hinta 1 849,00 €
Tuote saatavilla

Toimitus päävarastolta

Rahtitoimitus 39,00€

KSP icon   Nopea toimitus

KSP icon    Yli 15 000 arvostelua

KSP icon    Palautusoikeus 60 pv

KSP icon    Alin hintatakuu

Platinum UB30 Kuntopyörä

Ylitä rajasi Platinum UB30 kuntopyörän avulla! Sen tukeva rakenne ja 400 w sähkömagneettiseen maksimivastus tarjoavat erinomaiset harjoittelumahdollisuudet saleille, hotelleille, yrityksille sekä vaativalle kotikäyttäjälle. Comfort luokan satula ja moniotteinen multi-grip+ käsikahva sekä säädettävät polkimet mahdollistavat täydellisen pyöräilykokemuksen kaikenmittaisille käyttäjille. Jopa 48 vastustasoa tarjoavat haastetta kuntotasosta riippumatta. 

Sähkömagneettinen vastusjärjestelmä

UB30 kuntopyörä on varustettu edistyksellisellä EMS vastusjärjestelmällä, joka mahdollistaa korkeamman maksimivastuksen sekä erittäin nopean vastustasojen säädön. Se onkin ihanteellinen valinta mm. intervalli harjoitteluun, jossa vastustasojen säätö tulee olla mahdollisimman nopeaa. Sen lisäksi EMS-järjestelmässä ei ole moottoroituja osia, joten se on huoltovapaa sekä pitkäikäinen.

Löydä omat rajasi jopa 48 vastustasosta

UB30 kuntopyörän sähkömagneettinen vastusjärjestelmä mahdollistaa jopa 400 watin maksimivastuksen. 48 vastustason ansiosta voit säätää sopivan vastuksen tarkasti juuri itselle sopivalle tasolle. Harjoittelu suuremmilla vastustasoilla polttaa tehokkaasti rasvaa sekä parantaa kestävyyttä.

Bluetooth AI Konsoli täynnä ominaisuuksia

Koe täysin uudenlainen AI konsoli, joka on täynnä nerokkaita ja innovatiivisia ratkaisuja. Konsoli koostuu kahdesta näytöstä. Ylemmästä LCD näytöstä näet kaikki harjoitukseen liityvät tiedot. Alanäytöstä näet harjoitukselle oleelliset tiedot samalla kuin katselet lempisarjoja padiltäsi. 26 harjoitusohjelmaa mahdollistaa monipuolisen harjoittelun ja pikanäppäimien avulla navigoit valikoissa jouhevasti. Viimeisen silauksen konsolille antaa sen alareunassa oleva vaalea LED valo.

Bluetooth yhteyden avulla yhdistät laitteen suosittuihin sovelluksiin ja matkaat eri puolille maailmaan kauneimpiin maisemiin tai haastat muut virtuaaliseen kisaan.

 

Soveltuvat treenisovellukset

 

       

Motivaatiota ja haastetta treenisovelluksien avulla

Platinum UB30 kuntopyörä on yhteensopiva suosittujen treenisovellusten kanssa kuten Tunturi Routes, Zwift, Kinomap ja iConsole+. Tunturi Routes ja kinomap sovellukset vievät sinut maailman kauneimpien reittien äärelle helposti ja vaivattomasti. Niiden ilmaisversiot tarjoavat useita videoituja reittejä, joiden avulla pääsee mukavasti alkuun. Maksullisella versiolla saat kaikki reitit ja ominaisuudet käyttöösi.

Zwift tarjoaa pelinomaisen ajokokemuksen, jossa voit ajaa etappeja muiden kanssa sekä osallistua erillaisiin kisoihin ympäri vuorokauden. iConsole+ tarjoaa tekoälyllä luodun henkilökohtaisen harjoitusohjelman tuloksiesi pohjalta.

Multigrip+ käsikahva

Käsikahvan ergonominen muotoilu parantaa pyöräilyasentoa sekä mahdollistaa useiden eri otteiden ottamisen. Kahvassa on liukumaton pinta, joka on miellyttävän tuntuinen myös käsien ollessa hikiset. Kahvan päissä on säätöpainikkeet, joiden avulla hallitset kätevästi konsolia harjoituksen aikana. Integroitujen sykesensoreiden avulla mittaat nopeasti sykkeen reaaliajassa.

Monipuoliset säädöt

UB30 on varustettu kattavilla istuimen säädöillä. Niiden avulla laite on helposti säädettävissä eri pituisille käyttäjille helposti ja vaivattomasti. Istuimen pystytolppaan on merkitty käyttäjän pituus, joka nopeuttaa säätöjen asettamista juuri itselle sopivaksi. Korkeuden säätöpainike on sijoitettu satulan etupuolelle mahdollistaen korkeuden säätämisen myös kesken harjoittelun.

Istuimen etäisyyssäädön avulla voit optimoidan pyöräilyasentoa itselle sopivaksi. Numeroidun asteikon avulla voit säätää etäisyyden nopeasti nyt ja tulevaisuudessa ennen harjoittelun aloittamista.

Tunturi Platinum

Tunturi Platinum tuotesarja on kehitetty vaativaan käyttöön. Ne soveltuvat yhteisökäyttöön hotelleissa, yrityksissä ja eri kokoisilla kuntosaleilla. Platinum sarjan kuntolaitteet on luokiteltu MDR sertifikaatilla, joten ne soveltuvat lääkinnälliseen käyttöön mm. fysioterapiassa ja kuntoutuksessa. Laatutietoiselle kotikäyttäjälle ne tarjoavat huipputason vakautta, toiminnallisuutta ja kestävyyttä, joiden avulla viet harjoittelun uudelle tasolle.

Koe Tunturi Platinum sarja!

 

Tekniset ominaisuudet

Monitori

Näyttö 7-tuumainen LED/LCD
Taustavalaistu
Harjoitusohjelmien määrä
26
Harjoitusohjelmat

1 Nopea aloitus
1 Aikatavoite
1 Matkatavoite
1 Kaloritavoite
1 Kehonkoostumus / BMI
1 Wattiohjelma
4 Syketasotavoite
4 Käyttäjäohjelmaa
12 esiasetettua ohjelmaa

Vastustasojen määrä
48
Kieli Englanti
Wattiohjelma @ 60 rpm
20 - 400w / 5w välein
Fitness testi
Kyllä
Näytön toiminnot
Bai, time, distance, calorie, speed,
level, pulse, rpm, training profile, watt

 

Yleiset

Vastustyyppi EMS + Induktio
Vauhtipyörän paino
10 kg
Maksimivastus @ 60 rpm

400 W

Ergometri
Kyllä
Virransyöttö Verkkovirta
Polkimet
Comfort
Tuotteen mitat (cm)
L: 121.5 W: 61 H: 148.5
Paino
58.5 kg
Maksimi käyttäjäpaino
180 kg
Pakkauksen mitat (cm)
L: 113 W: 31 cm H: 75
Pakkauksen paino
64 kg

 Ergonomia

Säädettävä konsoli
Ei
Käsikahvat
Multigrip+ (kiinteä)
Satula

Comfort+

Satulan säädöt
Etäisyys / korkeus
Sykesensori kahvoissa
Kyllä
Analoginen sykevastaanotin
Kyllä / 5.0 - 5.4 KhZ
Bluetooth sykevastaanotin
Kyllä
Juomapullon pidike
Kyllä
Siirtopyörät
Kyllä

 

Muut tiedot

Bluetooth yhteys
Kyllä
USB-C lataus
Kyllä
Sovellukset (android / IOS)

Tunturi routes
Kinomap
Zwift
iConsole+

Pidike padille
Kyllä
Käyttötarkoitus Koti- & ammattikäyttö

 

Takuutiedot

Takuu voimassa
Koti- & ammattikäyttö
Takuu  Runko - Elinikäinen
Yleiset osat - 3 vuotta
Kuluvat osat - 3 vuotta

TUNTURI PLATINUM UB30 KUNTOPYÖRÄ

Ylitä tavoitteesi Tunturi Platinum UB30 -kuntopyörällä! Tukevan rakenteensa ja monipuolisten ominaisuuksien ansiosta UB30 kuntopyörä sopii niin kuntosaleille, urheiluseuroihin, hotelleihin kuin vaativille kotikäyttäjillekin. Comfort-satula ja Multi-grip+ ohjaustanko sekä säädettävät polkimet varmistavat hyvän ajo-ergonomian. Korkeiden vastustasojen ansiosta harjoittelu on tehokasta ja kehittävää.

Tunturi Platinum UB30 -pyörä on  varustettu 48-tasoisella sähköisellä EMS magneettivastuksella, joka mahdollistaa vastuksen vaihdon nopeasti ja sujuvasti. Tämä ominaisuus tekee Platinum UB30:stä sopivan intervalliharjoitteluun. Vastustyypin ansiosta pyörä on myös huoltovapaa ja pitkäikäinen.

Bluetooth AI -näytön ansiosta pystyt seuraamaan tärkeimpiä harjoitustietoja yhdellä silmäyksellä: aika, matka, kalorit, nopeus, harjoitusvastus, syke, kierrosluku, harjoitusprofiili ja watit. Värikoodattujen sykevyöhykkeiden avulla pystyt seuraamaan harjoittelusi intensiteettiä. Lisäksi näytössä on integroitu tablettiteline. Tabletin avulla saat monipuolisuutta treeniin katselemalla vaikkapa suosikkisarjaasi tai polkemalla maisemareittejä ympäri maailmaa treenin aikana.

UB30 pyörä on yhteensopiva monen suositun sovelluksen kanssa, kuten Tunturi Routes ja Kinomaps. Sovellusten avulla voit treenata sisätiloissa matkaten eri puolille maailmaa kauneimpiin maisemiin. Voit myös haastaa ystäväsi mukaan virtuaaliseen kisaan, joka tuo lisää hauskuutta ja yhteisöllisyyttä treenaamiseen. Kun yhdistät Zwift sovelluksen Platinum UB30:n kanssa video mukautuu nopeuteen, jolla parhaillaan harjoittelet.

Tekniset tiedot

 • Mitat käytössä: 121,5 x 61,0 x 148,5 cm.
 • Paino: 58,5 kg
 • Väri: musta/hopea
 • Vauhtipyörän paino: 16 kg
 • Vastustasot: 48
 • Ergometri
 • Vastustyyppi: EMS Induktio
 • Harjoitusohjelmien määrä: 26
 • Virtalähde: verkkovirta
 • Max käyttäjäpaino: 180 kg
 • Watti-ohjelma: 20 - 400 per 5 W - Maksimivastus / 60 RPM: 400 W
 • Mittaritoiminnot: aika, matka, kalorit, nopeus, harjoitusvastus, syke, kierrosluku, harjoitusprofiili ja watit
 • Bluetooth yhteys
 • Yhteensopiva mm. Tunturi Routes, Zwift, Kinomap (jäsenyys erikseen)
 • Sykevastaanotin (5,0 - 5,4 KHz).
 • Koti- ja ammattikäyttöön
 • Käyttöliittymä englanniksi

Muut tuotetiedot

 • MDR - sertifioitu
 • Säädettävä satula vaaka ja pystysuorassa
 • Ergonominen Multi-grip+-ohjaustanko
 • Sykesensorit kahvoissa
 • Teline padille
 • Juomapullo pidikkeet

Takuu

Takuu: Osat 3 v | Runko elinikäinen
Lisätiedot: Takuu voimassa koti- ja ammattikäytössä ohjekirjan mukaan käytettynä & kasattuna.

*Tarkemmat takuuehdot ohjekirjassa

Ohjekirjat & materiaalit

Saatavilla olevat ohjekirjat & muut materiaalit

Sovellukset

Yhteensopivat treenisovellukset ja virtuaaliset palvelut