Hammassuojat koripalloon

Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Sort by

Sulje
per sivu

6 tuotteita näkyvillä

6 tuotteita näkyvillä

Sort by

Sulje
per sivu

6 tuotteita näkyvillä

6 tuotteita näkyvillä


Hammassuojat koripalloon

Koripallo on vauhdikas laji, jossa ollaan kontaktissa vastustajan kanssa. Hammassuojat tuovat turvallisuutta harjoitteluun ja pelaamiseen. Iskuja voi tulla pään alueelle sekä on riski kaatua, joten hyvät hammassuojat ovat fiksun pelaajan valinta! 

Päähän kohdistuvat iskut välittyvät leuan kautta aiheuttaen hampaiden halkeamisia, lohkeamisia ja juurten vaurioitumisia. Leukaan kohdistuva isku ja leukojen yhteen iskeytyminen välittyy hampaiden ja leukaluun kautta myös kalloon aiheuttaen pahimmillaan aivotärähdyksen.

Hammassuojat vähentävät hampaisiin, hampaiden juuriin, leukaluihin, pehmytkudoksiin ja koko päähän kohdistuvaa rasitusta sekä pienentävät hampaisiin ja leukaan kohdistuvien iskujen voimaa. Hammassuoja pitää leuan erillään nivelkuopasta, jolloin iskujen ja tärähdysten voima ei välity niin voimakkaana alakallonpohjan luihin sekä toimii iskunvaimentimena leukojen välissä. Iskun voima jakautuu laajemmalle alueelle, jolloin sen teho vaimenee huomattavasti.

Mitkä hammassuojat sopivat parhaiten koripalloon?

Shock Doctorin laadukkaat hammassuojat ovat saavuttaneet markkinoilla aseman #1. Koripalloon soveltuvat parhaiten seuraavat hammassuojat, jotka ovat ohuita ja joiden kanssa on helppo puhua ja juoda: SuperFit Basketball, SuperFit All Sports ja Nano 3D. Myös Ultra Braces -hammassuojat soveltuvat koripalloon, mutta niillä ei ole yhtä helppo juoda tai puhua, sillä ne ovat sen verran paksut rautojen takia. 

Tee harjoittelusta ja pelaamisesta turvallisempaa sopivien hammassuojien avulla!